Monday 21 January 2019

Brže, jače... jače... jače...


U Somboru se pobiše kradikali među sobom. Direktor JKP "Zelenilo" je postizborno angažovao ćelavce da po predizbornoj formuli ozelene leđa jednom radniku firme kojom rukovodi; kasnije se javio još jedan od radnika, koji je prijavio ozelenjivanje u najavi. Nisu se pobili oko orezivanja krošnji drvoreda, čišćenja javnih površina ili sađenja trave po parkovima - jokmore, pobiše se oko toga ko će biti ataman lokalne ispostave Velike Partije.
Policija navodno poseduje snimke ove akcije ozelenjivanja, ali se samoproglasila nenadležnom jer su kamere u vlasništvu firme koja se bavi privatnim obezbeđenjem. Da, naravno.
Ali, šta će im to kad je upravo njihova "partija" ukinula lokalnu politiku u celoj Srbiji? Izaberu lepo Vučića za predsednika somborskih kradikala - i mir među životinjama.
Simple.

Iz Beograda je stigla depeša sa oznakom hitno: "Ostav! Prekinite da
 brukate srpski narod na Kosovu i predsednika Putina. Vaš V."

Pobiše se vučićevci među sobom? Nemoguće, to mora da je CIANATOHAARP podmetnuo.
U stvari - itekako je moguće, jer je njihova frka sve veća. Fitilj dogoreva do štrokavih nokata a oni ne znaju šta će sa buretom baruta na kome su svih ovih godina jahali mašući bakljama. Unutarstranačke batine su počele, upravo zbog "stranke", i tek će ih biti - sve više i više. Eto, Sombor kasni za Negotinom skoro godinu dana, pa ništa.
Počelo je.
Sve brže, jače... jače... jače. Bolje.
U to ime - živeli!
A sad, svi na svoje batinaške zadatke. Ima vas par stotina hiljada, treba sve to do proleća ozeleniti.

p.s.
Nemojte se čuditi kada u palankama i palančicama širom naše zemlje ponosne, u nedostatku eutanazirane opozicije, u proteste krenu ekipe ozelenjenih kradikala. Onih koji su ispušili prilikom deljenja karata i raspodele plena. Ne budite toliki baksuzi, pomozite im. Evo, na primer, možete im podeliti zarđale kašike. Da im bude lakše dok se međusobno ozelenjuju.
Za njih je ova godina započela baš radno... i udarnički.
Zanimljivo, kud baš da se pobiju kradikali koji rade u državnoj firmi. Otkud to, ne bih znao kasti.

- Fizički obračun "naprednjaka" u po bela dana u Somboru (VOICE, 21.01.2019)

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...