Friday 1 April 2016

Prvi


Danas je na domaćim kioscima po prvi put u istoriji osvanuo broj-prvenac novog humorističkog magazina, intuitivnog naziva "Depilirani Informer". Vlasnik magazina je D.J. Vučić-Ević, koji je istovremeno i direktor, glodur, šef deska, redakcija, kolumnist, izvor, slovoslagač, slogoprelomitelj, dopisnik iz zemlje i inostranstva, admin portala, anonimni lupač lajkova, kafe kuvarica i direktorova švalerka. Magazin će izlaziti po potrebi, a svaki broj će biti numerisan kao prvi. Kao da je stalno Prvi april.
Evo, pogledajmo šta se sve po rubrikama može naći unutar luksuznih korica "DepInfa", kako ćemo odsadpanadaljeiubuduće zvati ovo čedo srBske sat... ire.


Rubrika: Udarne vesti


Rubrika: Izbori 2016
- Analitičari predviđaju


- Funkcioner SPS se javno učlanio u SNS pa posle 30 sekundi javno pocepao člansku kartu naprednjaka zbog loše kadrovske politike i prešao u SRS.



Rubrika: Regioni



Rubrika: Berza rada
- Tražimo za vas posao u inostranstvu



Rubrika: Anketa
(napomena - odgovor je već čekiran, po difoltu)


Rubrika: Vesti iz sveta


Rubrika: TV program

Rubrika: Zabava miliona
- Parovi (stare ljubavi se opet merkaju u svetlu Udarne Vesti)


- Farma (ne može nam ni Udarna Vest ništa... valjda neće)


Rubrika: Kultura


Rubrika: Obrazovanje




Rubrika: NVO

Rubrika: Istorijski feljtoni



Rubrika: Zdravlje
Dragice, hajde skuvaj onaj tvoj čaj sa bromom i kumu. Vidiš da mu je dr.Kara-Dabić toliko oživeo spermatozoide da bi i mrtvog četnika u bradu. Što tako gledaš u mene?!


Rubrika: Nacionalni sport
(izveštaj sa grand-slam turnira Holandska rivijera, pobednik pozdravlja Udarnu Vest)


Rubrika: Selfiji čitalaca


Rubrika: Dečija strana
- Obojite Vuka (bojanka)


Rubrika: Ekologija


Rubrika: Čitamo stranu štampu
- naslovna


- intervju dana
Udarna Vest objašnjava čime će se baviti u narednoj vladi, kako će pozdravljati slučajne prolaznike, o nepravosnažnosti presude (kakva god ona bila), predsedničkim ambicijama i narodnim odisajima



Rubrika: Vremenska prognoza
- u narednom periodu padavine, neuobičajene za ovo doba godine



Rubrika: Pisma čitalaca


U međuvremenu, dok se boje na naslovnoj strani još nisu ni osušile, direktor magazina D.J.V.E. podneo je neopozivu ostavku koju je obrazložio lošom kadrovskom politikom koja se vodila u kolektivu, tako da je redakcija morala da izabere novog - njegovu švalerku, koja je vizionarski uvidela svu važnost Udarne Vesti koju neizostavno treba ispoštovati počev od bliske budućnosti. Ona je, na inauguracionom prijemu, izjavila "personalne promene neće uticati na uređivačku politiku, tako da će odsadpanadaljeiubuduće direktorka D.J.V.E. imati švalera, a ne kako je bila dosadašnja praksa".
Kako je izjavila, tako je i krenula. Njen prethodnik je na švaler-mestu zamenio svoju prethodnicu, a naredni broj 1 magazina biće objavljen po prvi put u istoriji posle 24. aprila.
Zašto?
Zato.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...