Wednesday 9 April 2014

Ne deri se, bre


Na tzv. društvenim mrežama, kada neko piše velikim slovima to se smatra vikanjem. Šta ćemo sa onima koji govore velikim slovima? Ništa, to su klovnovi koji ne zaslužuju čak ni podsmeh.

beloglavi drekavac serbica
tajanstveno crven u licu & biografiji


Mala digresija, ničim izazvana:

B92 (01.02.2004.)
Potpredsednik Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je da bi za Srbiju bilo loše rešenje ako bi tri liste demokratskog bloka formirale vladu sa socijalistima i dodao da bi u tom slučaju DS bila opozicija. "Demokratska stranka u vladi antidemokrata i demokrata neće učestvovati i bićemo opozicija", rekao je Tadić Radio-televiziji Srbije. Tadić je kazao i da će u ponedeljak biti nastavljeni pregovori stranaka demokratskog bloka oko formiranja nove vlade i izbora predsednika Skupštine Srbije.

Istinito.com (22.03.2014.)
Lider Nove demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da NDS neće ući u novu Vladu Srbije ukoliko tamo bude Socijalistička partija Srbije, jer je njena politika štetna. "I pre izbora sam rekao da ulazak u vladu nije moguć jedino sa SPS-om. Nakon izbora nemam ni nameru, ni razloga da menjam to mišljenje", rekao je Tadić. On je za današnji EuroBlic rekao da je koalicija sa socijalistima 2008. godina bila korisna zbog postizanja nacionalnog konsenzusa. "Time je postignuto da lider SPS-a Ivica Dačić, koji je pre ulaska u vladu sa Demokratskom strankom pozivao na rešavanje kosovskog problema ratom, danas potpisuje briselski sporazum i zagovara politiku evrointegracija", objasnio je Tadić. On je rekao da su okolnosti izmijenjene, da danas više nema nikakve koristi od SPS-a, te da svaki dogovor sa njima Srbiji ne može doneti ništa dobro.

***
Stvarno, gde to ima da budala zna šta je deset godina tuđih života... nego uzme, pa nosi. Od potpredsednika DS do lidera NDS, pa još za samo deset godina - malo je to za otrežnjenje, još manje za izlečenje.
Zaista, zašto Boris Tadić pre neki dan toliko viče - pardon, govori velikim slovima - i sav crven u licu iz petnih žila zapinje da objasni kako neće u vlast sa socijalistima, kada svi znamo da sa njima hoće - u opoziciju. Red je, baš zbog toliko mu omiljenog demokratskog principa smenjivosti vlasti. Važno je da se okreće, ovoga puta na red je došla njegova guzica. Neka ga, neka sada crveni - jer za ovih deset godina nikada nije zbog sramote.
Baš mu se slaže uz heraldiku te njegove Partije sa posebnim potrebama.

Može i ovako:
021.rs (08.04.2014.)

Naravno.
Od njega ionako nema druge koristi.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...