Tuesday 1 April 2014

Svi naši travnjaci i Travnji


I tako, posle svega što se predizborno-postizborno izdešavalo u Srbiji između 6. oktobra 2000. i 1. aprila 2014. godine, ispade da je najuspelije prvoaprilsko magarčenje bilo ono na današnji dan pre 13 godina: Čedin ulazak u blindiranu vilu na Dedinju, kada je Onom Skotu rekao 'ajd sad ti u zatvor' pa se posle malo napasao zelenila faunski puzeći po flori dok je Marija, požarevačka radikalka sa crnogorskim pasošem, seirila i pucnjavom po okolišu proslavljala tatkovo konačno posvećivanje unuku tj. bratancu Marku Jr. Ne, nije u pitanju šta je uradio, već naravno ko: Najveći prvoaprilski zajeb postpetooktobarske Srbije, koju neki nazivaju i "drugom, građanskom". Veći od Drkoštunice lično.
Znao je komandos&marinac kako treba zaleći i puzati kad zatreba. Pokazao je to na travnjaku Saurona iz Požarevca onomad, pa ponovio na tepihu Gospodara Vučića. Na kraju ispade džaba, oba puta.
E, zbogzato.

Licemeri: šetnja po crti, sa verglanjem ušiju

Naravno, u pitanju je samo prvotravanjski zgoditak.
Preostalih 364 dana nenadjebivo već godinama pripadaju Borisu Tadiću, novom miljeniku i nasledniku nekadašnjeg Čedinog "mister 5%" biznisa (ne i stranke).

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...