Friday 28 November 2014

Crni Petko


Da svima nešto bude jasno, na samom početku: Ovo nije tekst o Robinsonu Krusou i Petku, o tome smo već pisali. Ovde se radi o onome na samom kraju teksta.

Vučić, u probi odela prosečnog Japanca. Lakše se radi.

I tako je naš Crni Anđelko rešio da na današnji Crni Petak malo po pijaci napazari nacionalističke glasiće koji nekako posred zime suncokretski sve više okreću prazne tintare ka pravom duhovnom vođi srBskog hitlerjugendundalterizma u poslednjih 25 godina, tom Kralju Suncu palanačkog fašizma koji je u inostranstvu poznat kao The Duke of Rust Soupspoon a u domaćoj prokletoj avliji se odaziva na 'Jebatčuvamatew!'. U tu svrhu je pustio Vojvodu da par nedelja baljezga sve i svašta, sačekao reakciju iz komšiluka - koja je bila programirano očekivana - i... 
E jbg, tako je to kada igraš krajcare sopstvenom glavom pa se preračunaš oko doskoka i lupiš u zid. Doduše, ipak manje boli, jer ćeš po običaju bol ravnomerno da rasporediš na sve građane zemlje koju vodiš u propast. Jedan sedmomilioniti deo bola je ipak bolji od jednog celog, bez obzira da li se radi o glavi, grbači ili preponama.
Elem, kako je Najevropljanin mogao da zna da će hrvatsko cinkaroško kukumavčenje uroditi plodom? Kakve bre to veze ima što su oni članovi EU, kad je Srbija raj za investitore kojima treba najškolovanija najjeftinija radna snaga na svetu a i šire?! Najpespektivnija ekonomija Mlečnog puta, društvo najsrećnijih ljudi Nebule?
Nema tu šta 'a zašto', 'a što niste', 'e nećete', 'ne može bre to tako sunce li vam jebem lopovsko', i sve tako nekve visokodiplomatske fraze&frazoni. Kada se već preigrao pomenutih krajcara, preostalo mu je samo da onako najevropljanskiji izbljuje malo iz sebe šešeljovodonične kiseline koja ga nešto davi poslednjih nedelja, otrese se eurožgaravice i poruči svojoj radikalsko-dverinjskoj sabraći da je i on tu, na braniku otadžbine, da se branik brani kod onog graničnog kamena sa nožem urezanim inicijalima K-K-O-V, da on čak i tamo često misli na njih. Tamo, na toj karauli velikosrBskog besmisla i ludila.

2013

Drug Gospodin Crni je poručio: 
- Danas, na Crni Petak, kada katoličko-ustaško božićno potrošačko ludilo dostiže vrhunac a cene vrtoglavo padaju, napašću ih Svom Snagom pravo u amigdalu! 
- Koga, šefe, jal' Rvate jal' one Juropejce?, reče dr. Šlajmer.
- Jokmore, ove naše budale od naroda. Nisam valjda blesav da stvarno nešto kenjam na račun EU sada, kada me vole više nego cele familije Tadić, Đilas i Pajtić zajedno. Vi'š ti bre Slino, desanko moja opendrečena, oni su lane obarali cene po 30% za Crni Petak Dvaesdeveti, a ove godine na Dvaesosmi ih poobaraše za 70%. Pa jel kapiraš ti da je to skoro + otprilike + tačno koliko mi zajedno sa svim supozitorijama&privescima imamo podršku u ukupnom biračkom telu Srbije koju niko neće vređati i ponižavati na domaćem terenu i tribinama osim mene i nas samih?! Pa to je na današnji dan znak Nebeski, proviđenje koje se samo molitvom moglo da ukaže!! Odma' da si napisao jedno saopštenje podrške drhtavom rukom, da liči na pupsovski rukopis, obavezno ćirilica i ako znaš ubaci po koje rusko slovo - znaš ono k'o defektno NJ i ono naopačke R, e to - i da mi se šatro slučajno dobaci jednim od onih Kurira sa mikrofonom i Informera sa diktafonom dok ja čitam bukvicu pred kamerama ovima što me EUvole. Ajsad, poteci sokole! I nemoj opet da mi mnogo razmišljaš kad te pitaju za pijanu decu koja voze bez vozačke, nego odma udri po onima iz opozicije što su mom burazu falsifikovali ličnjak.
- Ali...
- Šta je sad? Nemoj da te strogo pogledam, onako, pa da se opet upišaš!
- Ali, šefe, pa ti dobro znaš da ja ne umem da razmišljam.
- Odlično. Nastavi tako. A ja sad idem da se presvučem iz kostima nindže u gejšu, uzo sam ga na rasprodaji od Ljajića. Jesbre, sa popustom, Crni je Petak.

2014

Tako i beše. Sa 70% diskonta na znojenje oko truda da se džiberska Srbija ponovo okrene na pravu stranu, podrazumevano zonenblumenski, oplete ti Crni po onima što ga onomad proglasiše Najnjihovim, i to pravim karate udarcem koji je sveže naučio prilikom svečanog uručivanja zvanja Viteza Crnog Pojasa japanske humanitarne organizacije iz Novog Sada. Zvekne ti on tako posred čela EU i Hrvatsku, onako, baš putinovski. Sada je jasno da je car Novosovjetskog Sojuza bio u pravu glede fašističke EvroUkrajine sa sve Amerikom, i da će njegovi ovdašnji repetitori to najbolje rabiti u ove diskontne dane, kada je vrednost života na ovim prostorima i zvanično dobila popust od 70%. Makar samo za ovaj vikend, ako ništa drugo.

***
Svakome barem jednom u životu dođe crni petak. Nekome dvaesosmog, nekome dvaesdevetog a nekome dvaesdesetog. I zato, dok možeš, opleti Crni Lolo jedno Gluvo oro po svima njima i nama.
Njih zabole, a mi ćemo se tek češati.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...