Saturday 28 March 2020

Pasterizovano 💩



Ajde Maro, uđi. Stani na taj otirač natopljen alkoholom, pa sad na ovaj suvi da obrišeš cipele. Stani sad na prvu uvebarijeru. Tako. Aj sad da ti izmerimo temperaturu, samo sekund. Maro, dobra si. Sad uđi u komoru za dezinfekciju ruku. Ne, nije gasna, ne boj se katikažem. Ovo sam smislio jer sam pomno posmatrao ljude i video sam da ne znaju da peru ruke na ispravan način. Dakle, klasično sapunjaj Maro pa peri, jer svašta ti se dešava sa rukama dok stigneš do Pinka. E sad, ova komora je staklena jer oćemo da vidimo dal stvarno em ispravno peru ruke, mislim zaposleni na Pinku, koji će moraju najmanje jednom dnevno peru ruke sa ovim dezinfekcionim sredstvom i sa vrelom vodom pa će suše ruke na visokoj temperaturi jer će tako spreče da se na rukama zadrži bilo kakav kapljični oblik. Ajde Maro, suši to dublje, tooo. E sad još jedna moćna dezinfekcija, sa sredstvom, tako. E da, na ulasku u komoru i na izlasku iz iste je još po jedna uvebarijera što tretira horizontalno. A sad uđi Maro u kapsulu za vertikalne uvezrake, ček bre da prvo razgrnem zavesu, ne navrći odma ko tele na sisu! Uđi. Tako. Sad palimo lampe i izvršavamo rotaciju Mare. Maro, drži ruke gore i ne diši - to su uvelampe na dvestapedestrizarezsedam nanometara talasnim dužinama, snage pedes vati izračeno sedamnesipo vati, na deset santimetra od garderobe energija je hiljadusedamstopedeset džula, što apsolutno u smislu savlada obe membrane virusa i uđe mu u erenkaribonukleinskukiselinu i da ga dezintegriše. Tako. Maro, gotovo horizontalno dezintegrisanje, izađi iz kapsule. Čekaj bre da drugo razgrnem zavesu, opet navrćeš! Tako. Bravo Maro, e sad idi radiš nešto drugo a ja ću još malo baljezgam kako sam lično i bez ičije pomoći smislio ovo epohalno sokoćalo za dvodimenzionalno dezintegrišuću uvebarijeru što pobije sve viruse koji hoće uđu u Pink spolja. A posle ću malo razmišljam kako da napravim to isto al da ubija sve viruse što bi da izađu iz Pinka. Ti su otporniji na horizontalne i vertikalne dezintegracije, mora im potrefim još neku dimenziju pa ću pitam predsednika Vučića da nema možda on neku ideju, nacrt, tlocrt, skicu, bluprint, skim ili nedajbože patent za totalnu dezinfekciju em sterilizaciju zaposlenih na Pinku. Ma ima garant, oni sa erteesa mi se ponašaju sumnjivo, ko da imaju nešto al ćute. Saću vidim preko kuma Vulina, dal je on na tim talasnom dužinama, visinama, dubinama, debljinama i širinama. Taj sve zna, jel tako Maro? Maro? Gde bre ova ode, i to opet sama... Pa dobro zna da se uvek izgubi po hodnicima ako nema nekog da je vodi, i opet to radi. Ej, Maro! Maaaarooo!!

***
Podsetimo se još nekoliko genijalnih antivirusnih ideja projektanta DJ Roze Pasterizatora:

Korona virus se definitivno može izbeći ako prestanemo da se pozdravljamo i dodirujemo rukama, o alternativnim oblicima pozdravljanja najbolje govori ovaj video!


Imam lek protiv Korone! Evo, korona je svugde oko nas ali ja sam smislio kako da se odupremo Koroni. Uzmete malo Fante, malo popijete, i onda ... podrignete ... izbacite Koronu.

Ja mogu rado da ih izvedem napolje, ali bi to bilo na vašu odgovornost. Kad budete čuli podatke u naredna četiri dana, kada krene masovno testiranje pa budemo videli stvarne brojeve, sami napravite procenu da li su učesnici rijalitija bezbedniji na izolovanom ostrvu ili kući. Da ne moram da budem u redakciji i ja bih otišao u "Zadrugu", u jedini ozbiljan karantiin.

***
Što bi običan narod (tj. standardni gledalac Pinka, da prostite) rekao:
- More, sve je to jedno veliko pasterizovano 💩. Roze.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...