Saturday 8 December 2018

Ova šolja nije na prodaju



Gledali ste večerašnju epizodu "24 minuta sa Zoranom Kesićem"?
Čovek je od prvog minuta jasno dao na znanje da sledi "izmena programske šeme". Ako ste sumnjali da je neće biti nakon pazarenja i 99-tog procenta medijskog prostora u Srbiji, od strane kradikalskog režima, vreme je da prestanete da sumnjate.
More, okrečiće Đuka i tebe, Kesiću...
Spremajte se polako za "rado se sećamo Kesićeve emisije" kao i za još jednu "veliku izbornu pobedu" te bande na izborima iduće godine. Onim izborima, koji su neizbežni kao deo Postkosovskog ciklusa.
A možda i ne bude baš tako. Ne bi bilo prvi put da se ovdašnji diktatori-poltroni zajebu, slušajući ludaka u ogledalu ili ludu kravu sa cvetom u kosi. Zajebano je što svi oni uvek (čak i tad) zajebu sve nas - daleko više nego sebe.
Emisija je počela sa "dobro veče i dobro došli u 24 kafe za Đukom", a završena je ovako:
- Ukoliko je neko zainteresovan da kupi ovu šolju, cena je sto osamdeset... miliona... evra. Toliko, jer ova šolja je teška... za saradnju. Šalim se, ova šolja nije na prodaju.

***
Ne znam da li bi za tih 180 miliona ojra dr.Slina mogao da kupi "između 1500 i 1600 ljudi" koji su se danas okupili na protestu protiv nasilja aktuelne vlasti, ali sigurno za te pare ne bi mogao da kupi ili zastraši sve one koji su večeras tamo zaista bili i prošetali ulicama Beograda (neke procene kažu do deset hiljada, za razliku od uobičajene numeričke fantazije pendrek-efendi Nebojše iz Beograda).
Internet je pun foto i video zapisa sa večerašnjeg protesta, pogledajte pa sami zaključite koliko je danas ljudi stvarno tamo bilo, i da li su svi oni na prodaju.

Baš kao ni Kesićeva šolja, naravno.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...