Sunday 15 December 2019

Dupla


Bivši košarkaš Milan Gurović, sada aktivista SNS, pretukao suprugu i ćerku (16). Dobio krivičnu prijavu i određeno zadržavanje u pritvoru do 48 sati kako ne bi ponovio krivično delo i da ne bi uticao na svedoke.. (11.12.2019)
"Supruga hoće da mi napakuje, jer želim razvod već nekoliko godina a ona mi ne da." (11.12.2019)
Nakon što je priznao krivicu, Milan Gurović se nagodio sa Tužilaštvom i određena mu je kazna: 10 meseci kućnog zatvora i mera zabrane prilaska u trajanju od 6 meseci. Službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elektronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu. (13.12.2019)

Po prvi put u istoriji...
... e, pa nije da jeste baš tako.
Apropo Vučićevog četnokradikala Gurovića, nikako ne treba zaboraviti da je to naš najisplativiji sport. Doduše, još uvek nije sasvim jasno da li se radi o basketu ili - licemerju?


Slučaj u kojem je 2008. godine srpski državljanin, košarkaš Miladin Kovačević pretukao i u tromesečnu komu sa trajnim posledicama poslao studenta Brajana Štajnhauera doveo je do usijanja odnose SAD i Srbije. Tako je nastao pravi diplomatski triler, koji ne samo da je duboko narušio odnose dve zemlje, već je građane Srbije koštao 900.000 dolara. Ko je, zašto i po čijem naređenju Kovačeviću izdao dokumenta uz pomoć kojih je pobegao iz SAD, da li su vicekonzul i konzul to mogli da urade samostalno, da li je neko iz Beograda to naredio, kakve su veze tadašnjeg ministra inostranih poslova Vuka Jeremića sa ovim slučajem, kada je tadašnja ministarka pravde Snežana Malović imala, a kada nije imala pojma o ovom slučaju, te koja je bila uloga tadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu pravde Slobodana Homena u prikrivanju istine u slučaju Kovaćević?
Naročito je interesantna odbrana koju su u medijima plasirali roditelji Miladina Kovačevića, potencirajući konstantno jevrejsko poreklo pretučenog Štajnhauera i zaveru protiv Srba i Srbije.
- Istinomer, 09.05.2017.

Bijemo njihove, al' bijemo i naše.
I obavezno po džepu svih Srbistanaca.


Ma samo ti udri, brtte.
Će se dogovorimo posle.
Bre.

p.s.
I samo bez nasilja, molićufino.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...