Saturday 28 December 2019

Bitka za Planetu Majmuna



Najnovija repriza poslednjeg nastavka holivudske hit-franšize "Planeta Majmuna", na svim nacifrekventnim televizijama i u bioskopima širom naše zemlje ponosne.
Već 30 godina bez prestanka.


Nismo mogli da dozvolimo da nasilnik, deklarisani fašista Boško Obradović gazi dostojanstvo Skupštine i države, da izvrgava ruglu sve ono što rade Skupština, Vlada i presednik Aleksandar Vučić. Tom nasilju i takvom ponašanju jednom mora da dođe kraj. Mogli ste da vidite da je Obradović sa Ivanom Kostićem upao u salu i nosio transparent kojim je vređao predsednika. Morao sam da reaguje na transparent koji je poistovetio Aleksandra Vučića sa Milom Đukanovićem, jer je to uvreda ne samo za predsednika i SNS, već za ceo srpski narod. Reagovao sam ne kao političar, već kao čovek.
- Aleksandar Martinović

Jedino čemu smo se mi nadali kada smo ušli u plenumsku salu posle godinu dana bojkota jeste da ćemo dobiti podršlu vladajuće većine da Narodna skupština u celini zauzme stav prema dešavanjima u Crnoj Gori. Ne mogu da razumem da je mržnja prema Srpskom pokretu Dveri i opoziciji njima bitnija, važnija i veća od interesa srpskog naroda u Crnoj Gori i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Ne može Aleksandar Martinović da uzima pravdu u svoje ruke, da se fizički obračunava ili da cepa naše transparente. Martinović je pokušao fizički da nasrne na nas, opsovao nam je majku 20 ili 30 puta, pretio da će nam se osvetiti, i da ćemo biti eliminisani. 

- Boško Obradović

Ovo je pokušaj fašističkog napada poslanika Saveza za Srbiju (SzS) na Narodnu Skupštinu. Poslanici Boško Obradović i Ivan Kostić su pokušali da pokažu kako bi izgledao rad Skupštine Srbije i kako bi izgledala Srbija kad bi oni, sa njihovim ljotićevskim političkim programom i manirima, uspeli da osvoje vlast. Fašizmu nije mesto u Skupštini Srbije. Ovo danas što su demonstrirali Ivan Kostić, Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić, ide na ruku onima koji ne žele dobro sprskom narodu i SPC. Obezbeđenju sam rekla da ne reaguje, jer sam time želela da sprečim da ljudi iz SzS izigravaju žrtve u parlamentu. Ničija bezbednost nije bila ugrožena. Ponavljam, Boško Obradović i Ivan Kostić su fašisti.

- Maja Gojković



U srce me ganula Martinovićeva iskrenost. Noge mi se na tren odsekle, padoh. Sreća da ne skidam šlem.
- Zorana Mihajlović


***

Najluđe od svega je to što su ama baš svi oni ubeđeni da govore istinu, a da zapravo i nisu daleko od nje.

Svako od njih miriše svoj prst i optužuje drugog da mu smrdi prkno.
Majmunska posla, vaistinu.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...