Thursday, 4 August 2016

AVVA


"Sve što ste oduvek želeli da znate o seksu (ali niste smeli da pitate)" je naslov filma Vudija Alena iz 1972. godine, podeljen na sedam tema koje more svakog frustriranog modernog muškarca. Mislim, modernog u to doba.
A možda i ovog našeg, koje svakako doživljavamo po prvi put u istoriji.


U poslednjoj, sedmoj vinjeti, spermatozoid-padobranac Vudi Alen neodoljivo podseća na junaka naših života i smrti. Rotirajte Alenove inicijale (VA) pa ćete dobiti odgovor i na koga... podseća, jelte.
AVVA... Čak bi im i na engleskom inicijali opet bili simetrični - AWWA.

Mandatarov ekspoze u 48 sekundi.

Pa malo nam je nemački kralj mesa, samo još nedostaje namesto popa-padobranca Ćulibrka novostari premijer-spermatozoid AV, pa da siđemo sa makropolitike na mikroskopski nivo iste. Kod nas se politika ionako uglavnom i vodi u tom kanalu iz koga iskaču politikantski spermatozoidi-padobranci u konstantnom desantu na zdrav razum. Kao što je već bilo rečeno, letnje bukarenje je u punom toku - tu je AV, tu je VA, tu je i dojčšvajnflajškenig, tu su đozluci, a bogami - tu su i spermatozoidi. U pravo vreme na pravom mestu, i svi istrenirani baš za taj zadatak. Da skoče.
Mada, što bi rekao VA "Ko zna šta me sve čeka tamo napolju, čuo sam ja razne priče o udaranju glavom o zid od tvrde gume... ne bih ja da skočim", a na to se nadovezao AV "Jeste, čuo sam i ja te priče. A šta ako je homopartijski odnos, mogao bih da završim u... Ne, iako sam uvežban za to, čak i da skončam uporno pokušavajući, ne bih ja da skočim. U Vladu još ne, dok ne skoče prvo cene mesa... Evo, prvo ću da pročitam ekspoze pa ću da će da bude onda sve ostalo."
More, skači bre, nemoj da si  sisa *
Nema veze ako je i homopartijski, bitan je desant.

* preko markirane reči je prelepljena semitransparentna crna traka, zato što je to sada konceptualno in.

No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...