Monday 30 July 2018

Texas rustyspoon massacre


Najnoviji blokbaster Bolidvudske produkcije strave i užasa:
Teksaški masakr zarđalom kašikom


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je ekipu filma "Puzanje" (Crawl) koja snima scene u Luci Beograd i razgovarao je s producentima filma i predstavnicima kuće Paramount Pictures. To je horor film o devojci koja se tokom razornog uragana našla zarobljena u poplavljenoj kući, i mora da se bori sa aligatorima da bi preživela.
"Izuzetno mi je drago što još jedna od holivudskih produkcija svoje snimanje počinje u Srbiji. Ovakvi projekti su veoma značajni za promociju naše zemlje" izjavio je tom prilikom Predsednik Srbije.

Ovaj horor film se zove "Puzanje", a snimaju ga u horor-zemlji u kojoj je na delu puzajuća megahororizacija društva (čitaj: fašizacija). Borba sa aligatorima? Pa naravno, a šta drugo pa uspeva u našoj sve manjoj bari. Na kraju filma verovatno uleće niko drugi do On, spašava glavnu junakinju tako što pokolje sve aligatore zarđalom kašikom i zatim njih dvoje, svi srećni, otvaraju butik ekskluzivne kožne galanterije u jednoj od beogradnavodskih kula.
Kad već spomenusmo Beograd na vodi, mogli bi ovi već sad da snimaju nastavak - "Puzanje 2", baš na toj lokaciji. Fabula radnje kaže: kao, kroz ona silna creva za drenažu savamahalskog blata, tokom redovnih prolećnih poplava, ustaše i šiptari ubacuju radioaktivne aligatore u marinu, podrume i prve spratove BGH2O kula, ne bi li poljuljali poverenje građana u Predsednika stambenodavne komisije Srbije. Ne znam tačno kako dalje ide vic, ali Naš Čovek ih je na kraju sve nadmudrio.
Može - al' da glumi Vesić.
Aligatora.

Stvarno, strava i užas.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...