Monday 2 July 2018

SNS Kreozot


Srpska
Nutricionistička
Stranka


Od narodne kuhinje se nikada u iSNStoriji živelo bolje nije nego danas, a najviše za dve - dve i po godine. Burazi pučanstva puni, džepovi burazera takođe, svi srećni em zadovoljni. 
Ima se.
Može se.
Glasa se.

A danas, šta imamo na meniju? Kao i svaki drugi dan - striktno po tablicama:
a) glavno jelo, po ličnom izboru
- punjene lignje
- pijani som
- svastikin but
b) prilog, opciono: 
- sitna boranija
- troprstohvat tucane dodik-mirođije
- kriška crnog hleba za 3 rajhsdinara, još od juče taze
c) dezert, obavezan:
- promincle
- šampite Pere Mitića, Davitelja
- banane iz Žitorađe, prelivene sirupom od šumskog Vulina

"Ja kad ovde jedem, prste poližem i dobro tanjir omažem, ništa bubašvabama, pacovima, hijenama, domicilnim ništarijama, budalama i nedostojnim ljudima ne ostavljam. Pa šteta bi velika bila tako nešto uraditi protiv Srbije i srpskog naroda."
- Aleksandar Prvi, tovljenik


Napomena konzumentima:
Ko od kuće donese zarđalu kašiku u sopstvenom vlasništvu, i istu koristi prilikom obroka kao jedini komad escajga, taj zlatnu viljušku, bronzani nož, srebrnu žicu i nagradnu vožnju pokretnim stepenicama dobija!

Šta reći, osim...


mr. Creosote, exploding man
(Monty Python's The Meaning Of Life, 1983)

... neka ga, dok ne pukne.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...