Tuesday 12 December 2017

Negotinu od Ace


"Razlika između mene i Aleksandra je samo metar i po..."
- A. Lukas-Vuksanović o A.Vučiću, Negotin 12.12.2017.



U sklopu predizborne turneje "Negotinu od Ace", danas je kao predgrupa nastupio Aca Lukac kao uvod u nedeljni koncert koji će održati Aca Vukac. Arlaukanje je počelo odmah po okončanju RTS dnevnika (koji počinje u pola osam) i završilo se taman da zainteresovano glasačko telo SNS stigne na Pinkovih "Dva minuta mržnje" u deset.
Sat i po kradikalske dresure.
Da se ne zapuste.
Ovaj koncert je "poklon Negotincima od Ace" - ne kaže se kog i zašto, tj. otkad to u Srbiji bitange drže besplatne koncerte nehumanitarnog karaktera? A možda je Negotin toliko bolestan da mu je potrebna pomoć i ovakve vrste?
Međutim, pošto znamo da je republička vlada lokalnim vlastima poslala takođe poklon od predizbornih 30 miliona rajhsdinara tj. da je vlast prethodna ovoj, oličena u Magistru Urukativu - aktuelnom SNS partneru u vlašingtonskoj vlasti - frau Ani Mrkuti pre četiri godine pukla besplatnih i takođe predizbornih deset tisuća rajhsevra (iz lokalnog budžeta) za 45-minutni nastup koji je trajao daleko kraće "jer joj bilo ladno", onda svakako ima mesta sumnji da se Aca "besplatno" ugradio u tih tries' miliona vrednu kampanju u opštini u kojoj komunjare i kradikali ne mogu da izgube vlast čak ni kada ne bi izašli na izbore.
Ili to, ili bitanga odrađuje ponudu koja se ne odbija.
Aca je sve to platio, Aca je svoje naplatio, pa ipak su se našli neki nedostojni ljudi i mrzitelji da pitaju "Koji Aca?" Pa kako bre koji, od kog to Ace Negotinu i slične budalaštine... Kao da je to uopšte bitno, dokle god je Negotinu od Njega i Njemu od Negotina.

Aca "every thing is shit" Lukac i Facebook live stream iz centra Vlašingtona

Možda je Lukac zaista arlaukao za džabe, ali zakup bine, opreme i potrošena struja to svakako neće biti. To će neizostavno platiti svi negotinci, slušali/glasali ili ne sve Ace Srbistana. 
Zanimljivo, ali inicijali pravog imena i prezimena Ace Lukasa su - AV.
Ništa, samo kažem.
Turneja se nastavlja u Pećincima i Mionici, dok se za Kostolac i Preševo još uvek ne zna da li je koncert unapred rasprodat... ili silom.
Aci od Ace.
Drž!

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...