Saturday, 18 February 2017

Ima li pilota u avionu?


Stvarno - ko upravlja avionom dok pilot mlati praznu slamu i slika se u putničkoj kabini punoj Vučića?


Naivno ste pomislili da je automatski pilot na naduvavanje spreda?- Nije.
Nadobudna stjuardesa, jedina koja nije jela sendvič od ukvarene ribe za marendu?
- Ne.
Možda Vučić lično, drži daljinski ispod sedišta?
- Ma kaki.
Možda Toma, lije kafu po kontrolnoj tabli pa avion zato vrcka levo-desno?
- Jokmore.
Ljudi, svemirski brod?!
- Njet.
A da n...
- C.

Boarding pass za ovaj promotivni let do Nedođije & nazad bio je poslat kodiranim SMS-om svim čekiranim putnicima. Kada smo na QR skeneru očitali kod, dobili smo na uvid tekst poruke:


Nažalost, zbog ograničenog broja karaktera koji mogu da stanu na ekran mobilnog uređaja, ne vidi se ko je bio pošiljalac poruke. Potpunog informisanja javnosti radi, dodajemo da u potpisu ipak stoji ko je njen autor: reichsluftwaffenoberbefehlshaber Hermann W. Göring s.r.

Urbana legenda vezana za ovaj Vučićev promo-klip veli da je spot ispao visokoproročanski: sniman je u ponedeljak, a sve je pogodio čitava 24h pre obznane Kandidatove kandidature; i ne samo to, već je u njemu i jasno naznačeno da AvionSrbija ne može da leti ukoliko ima pilota i kopilota, predsednika i premijera. Čitavih 48h pre rođendanske obznane #2, autor klipa je već znao da od leta neće biti ništa ako u kokpitu budu dva kapetana, tj. da će ih zaista toliko i biti. Kako je samo savršeno pogodio misli i namere aktuelnog pilota da zapoveda još jednim letom, tj. kopilota da na narednom preletu on bude taj koji će se čvrsto držati guvernala! Kako god, kapetan letelice ipak može biti samo jedan, a to je samo onaj ko nosi šapku. Piloti AirSerbia ne nose šajkače ni KAPPA trenerke, niti voze samaljote, tako da je u potpunosti bespredmetno mozgati o kome se radi, ko je taj ko će uz pomoć dve ruke, dve noge i dva para očiju vozati Srbiju stazama nebeskim.
Ostali smo (za sad) uskraćeni za odgovor na jedno zanimljivo pitanje:


Zašto na snimanje nije bio pozvan Palma, zbog čega je morao na ovakav način da uskače u kadar? Msm, stvarno... Pa, njemu uopšte nije stalo do 15EUR u korišćenim novčanicama sitnih apoena, ima on toga dovoljno od ulaznica za Uvošteni muzej, akvapark i ZOO vrt.

***
Suština (ne poruka) ovog idiotluka, nazvanog "predizborni spot predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića", glasi:
A da svi vi, komplet, zajebete više to ludiranje i prestanete da glumite nebeski narod, njegove mesije i spasioce. Krajnje je vreme da se prizemljite i dozovete pameti dok još nije kasno za ovu zemju. Za zemlju a ne za vas. Vi ste nebitni.


I još nešto:
Vučić je ponovo uhvaćen u laži. Ovoga puta postoje materijalni dokazi za takvu tvrdnju. On je izjavio da će se kampanjom baviti samo u slobodno vreme, van radnog. Kako stoji u poruci upućenoj wolfsjugendu, spot je sniman u ponedeljak (radni dan) od 8 do 20 časova (dobrim delom tokom radnog vremena). Eto, onaj obeućeni "kopilot" u spotu radi kao savetnik direktora Kancelarije za saradnju sa dijasporom. Ne znamo da li je toga dana bilo ko od njih uzeo slobodno sa posla, što se podjednako odnosi i na Njega. Nebitno, važno da sve to isto znaju da spočitavaju svakome ko se usudi da bude disonantan sa Vođom i Partijom.
"Putnicima" je bilo sugerisano da ponesu sa sobom pasoše, "zbog ulaska na aerodrUm". Retard koji je poslao poruku ne zna da se sa pasošem ne ulazi na aerodrom (čak i ispravno napisan) već u avion, i to samo na međunarodnom letu.
Zar je moguće da nikom, ali baš NIKOM, nije palo na pamet da nabije pilotu prst u leđa i zapovedi:
- Vozi na Kubu!
E, to bi već bio propagandni spot vredan pomena.


Obično je to tako kada vam obećaju pare na I.O.U. - dođem ti za 15 dana, do utorka. Hoćeš?
- Može.

No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...