Thursday, 16 February 2017

Uveoci


Domaći zadatak za nedeljno popodne u četvrtak, glasi:
Šešelj je otac Nikoliću i Vučiću. Nikolić je otac Vučiću. Nikolić je sin Šešelju. Vučić je sin Šešelju i Nikoliću. Dakle, imamo dva oca i dva sina.
- Koliko tu ima ukupno radikala?
Obračun izvršiti izračunavanjem asinusa tupog ugla sa 3 tačke oslonca za šestar, pomoću formule
NR = assinus³
Upozorenje:
Rešenje enigme poslati u koverti sa fiskalnim računima, zajedno sa skeniranim potpisom, biometrijskom slikom za ličnu kartu (do pola), kao i PIN kodovima za račun u banci, Super karticu i onu za pazarenje goriva na ruskim pumpama. Izvlačenje dobitnika biće organizovano kada se budu stekli uslovi za dodelu nagrada. U slučaju neželjenih efekata obratite se svom opštinskom ili mesnom odboru.

voimja svjata Tri Kandidata zemunska...

Hajde da se malo podsetimo (k)radikalske praistorije i njihove sklonosti ka međusobnom čerupanju između dva turnusa blaćenja svih ostalih. Ovi lokalni bi mogli da, onako "iz iskustva", posavetuju aktuelnu ekipu na vrhu kako da prebrode krizu - samo kad bi još uvek bili drugovi-članovi. Ali nisu... ispreletalo se to, ihaha.

Od ranog jutra cirkus u zgradi Mesne zajednice. Neko je razvalio rešetke, obio vrata i polupao enterijer u prostorijama starih Radikala, da prostite Šešeljona. Policija, novinari, uznemireno članstvo, zainteresovani i nezainteresovani, zluradi, žirafe, počinioci - svi se sjatiše "da vide".
Bre, to obijanje mi postaje sve više sumnjivo, počinje da liči na neka prethodna koja su iskusile demokrate pre par godina kada su im (isto) obijali rešetke i vrata neki bivši članovi uz logističku podršku nekih koji nisu bili nigde članovi a komanduju u svakoj stranci. Kada se to desilo demokratama, Šef je nabio kamaru novih brava i katanaca na vrata prostorija DS da ne bi neko ušao ... Pušten je i fazon kako je "stavio i saksiju na poklopac WC šolje da više ne mogu čak ni tu da se uvuku". A... da pozajmi radikalima neku žardinjeru?
Nisam mogao pomenuto da snimim, da ne budem "sumljiv" organima.
- Ovo se desilo samo deset dana nakon osnivačke skupštine SNS u Beogradu, i prebega kompletnog negotinskog opštinskog odbora radikala u kradikale.


Umesto da prokopa odstupni tunel skroz do Bajčetine, Toma je (po svemu sudeći) nakon rođendanske proslave skrenuo negde levo od Albukerkija pa izašao na površinu Vučiću iza leđa. Kako, zašto, nije više bitno, ali možda je sve vreme bio navođen radio-farom sa sputnjika - pardon, satelita - jer je na površinu izašao tačno na mestu koje je u njegovom dometu. Tamo, odakle je i krenuo da kopa tunel - u zgradi Predsedništva Fondacije "Dragica Zlatna Ribica" (PFDZR).
Da je Nikolić kopao dovoljno brzo, sigurno bi uspeo da vidi sopstvenu guzicu ispred sebe. Ajnštajn kaže da je to itekako moguće, dok koštunjavi vampirski Ustav Srbije kaže da je to jedino moguće: "Bez obzira ko se (relativno) kandiduje na predsedničkim izborima, predsednik Republike Srbije u mandatu na isteku će pred sobom uvek imati sopstveno dupe."
Dakle zato kandidati vlasti uvek izgledaju isto, sa kog god kraja da ih posmatramo... A sve bi bilo drugačije, da je Toma otišao pravo u Bajčetinu. Da nije skrenuo.
Biće veoma zanimljivo ukoliko Dragica pozove sva tri radikalska asinusa na čajanku pomirenja (zajedno sa savetnicama & hidžabli-Majom), al' od njenih trava i po njenom receptu. Pa sutra od sabajle objavi da je ona jedini (preživeli) kandidat, i da neće više ništa da čuje.


Nosferatu protiv vatrometa

Corax onomad reče kako je nakon pada Miloševića pomislio da više neće imati šta da crta, a onda se pojavio Koštunica. Kako smo samo naivni bili pomislivši da će nam nedostajati zajebancija na Tomin račun, a on se povampirio desetostruko brže nego Koštunjavi. Mora da je u pitanju neki tajni ruski tonik, eliksir života, sibirska šljiva i nosorog sa Kamčatke.
Garant.

No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...