Wednesday 25 May 2016

Pravna država R.I.P.


slika je preuzeta sa profila profesora Janka Veselinovića

Imam utisak da je Doktor smrti bio na starom zadatku. Nekada je ubijao svedoke po nalogu Zemunskog klana, čak je i 12. marta bio spreman da ako Đinđić preživi atentat, dokrajči ga specijalnim koktelom koji je ubrizgavao pacijentima u krv. Umesto da krivično odgovara za sva zlodela, Demokratska stranka se nije bavila javnom tajnom da je Zlatibor Lončar ubica u svilenim rukavicama, a Aleksandar Vučić ga je nagradio ministarskom funkcijom.
Iznenada je na VMA "preminuo" glavni svedok mafijaškog rušenja objekata u Savamali. Ne pristajem da je to slučajnost, kao što ni helikopter nije bio splet nesrećnih okolnosti već svesno prihvatanje rizika, što je za posledicu imalo sedmostruko ubistvo isplanirano u kabinetu Vučića i njegove kamarile.
U pravno uređenim državama, i ovo ubistvo svedoka i pad helikoptera ne bi bili samo povod za ostavku kompletne izvršne vlasti već i za momentalno krivično procesuiranje vinovnika tih zločina. U Srbiji u kojoj o pravu i pravdi odlučuje pravosudna mafija koja bezobzirno izvršava političke naloge i trguje ljudskim životima, epilog će da bude: "Svaka čast Vučiću, piloti su bili pijani a svedok je jeo previše bureka."
Devedesete su se vratile 12. marta. Sada su na vrhuncu. Ovo je opasnije nego što sam i mislio. Ruše u fantomkama, ubijaju u mantilima.
Ljudi, vreme je za REVOLUCIJU, bacite tastature, pokrenite se, izađite na ulice.


No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...