Monday 11 January 2016

S-300


Šta je S-300?

Pet večnih snova koje čovečanstvo sanja (po Leu Nordinu):
1. večni život
2. večna mladost
3. večito bogatstvo
4. večita sreća
5. večita potencija
S-300 je aparat koji omogućava da zadržite seksualni zanos zauvek i ostvarite san o večitoj potenciji. Erekcija (tj. ravnomerno raspoređivanje krvi) koju ćete postići upotrebom S-300 neće biti odgovarajuća vašim godinama već vašoj mladosti - bez obzira da li farbate kosu, obrve, brkove, bradu te ostale stidne dlake.
Ime S-300 predstavlja skraćenicu od "ću te gađam s' 300 kilometra daljine".

S-300 u originalnom fabričkom pakovanju

Zašto S-300?

S-300 je vojno-politički medicinski aparat, najbolji svoje vrste u svetu, zahvaljujući tehničkim rešenjima koja je realizovao tim eksperata. Funkcioniše po principu stvaranja vakuuma i izlaganja Prekrasnog sniženom vazdušnom pritisku. Bezbedan je, bezbolan i potpuno siguran, u čemu leži njegova prednost i razlika u odnosu na tablete i druga hemijska sredstva. Erekcija se postiže za samo pola minuta, traje pola sata i vraća se osećaj snažne potencije i uživanja u ljubavi - a sve to je potpuno neškodljivo čak i za dijabetičare i srčane bolesnike. Redovnom upotrebom S-300 jača se mišićni tonus (i bez konzumiranja istoimenog hleba), dolazi do povećanja dimenzija Prekrasnog kao i ukupnog poboljšanja svih seksualnih i političkih funkcija. Muškarac postaje aktivan i vitalan, a lekari govore čak i o "psihološkom preporodu i reformama" pacijenta. S-300 je garancija uspeha i stopostotne potencije bez rizika po zdravlje onog ko ga koristi.
S-300 vam donosi pozitivna osećanja koja traju podjednako dugo posle seksualnog odnosa i konferencije za medije.

Za koga je S-300?

Višegodišnja primena pokazuje da je S-300 aparat jednostavan za rukovanje, bezopasan po zdravlje korisnika a blagotvoran po zdravlje biračkog tela; mogu ga koristiti svi Očini Nacije, premijeri, predsednici (od države do kućnog saveta), ministri i generali - kako oni koji imaju problema sa potencijom, tako i oni naizgled zdravi u onu stvar (prezaposleni i umorni, kojima trenutno vraća želju za seksom), ili radi treninga, čak i dijabetičari i osobe koje su preležale srčani, moždani i državni udar (jer ne podiže niti smanjuje krvni pritisak, samo društveni i medijski).
S-300 mogu da koriste starije osobe koje žele da spreče atrofiju glave i tela Prekrasnog (smanjenje dimenzija i podrške u biračkom korpusu), ali i oni koji žele uvećanje istih. Redovnom upotrebom se održava dobra forma i funkcionalnost, te postižu pozitivni efekti.
Da bi se izbegli eventualni neželjeni afekti u slučaju akutnih stanja tromboembolijskog sindroma, epilepsije, poremećaja srčanog rada i ličnosti, S-300 aparat koristiti tek posle hospitalizacije i pod nadzorom stručnih lica.
Upotreba S-300 aparata doprinosi potpunoj harmoniji bračnog i koalicionog života.

status: upotreba

Upotreba S-300

1. priprema:
- pre upotrebe, za postizanje vakuuma, neophodno je skratiti dlake na jeziku i oko korena Prekrasnog na oko četvrt cola, ili kraće
- zatvoriti maticu i ventil aparata
- iz kompleta izabrati odgovarajući zaptivni prsten, ručicu prisloniti uz tubus i pomeriti čauru do kraja prema vrhu istog kako bi se oslobodilo mesto za gumicu od koje zavisi kvalitet upotrebe aparata (ako je jedna malo, upotrebiti dve)
- posle probe i nameštanja gumice, u grlo aparata staviti zaptivni prsten
- namazati malo specijalnog gela MiG35 oko mesta gde naleže aparat
Napomena: Pre prve upotrebe aparata, nekoliko puta treba pumpati na prazno i padati u frasove kako bi se uspostavila funkcionalnost pumpe.
2. upotreba:
- održavajući položaj aparata (ručica okrenuta nadole), nataći ga na Prekrasnog do kraja, uz istovremeno protresanje tubusa kako bi pomenuti P. bio u ispruženom stanju
- tubus pritisnuti na koren P. i postepeno pumpati, 3-4 puta pa dramska pauza od 5 sekundi
- kada se postigne puna erekcija, ispustiti pumpu iz ruke, obuhvatiti ručicu i pomeriti je do kraja, drugom rukom držati aparat da se onemogući ulazak vazduha, strane i opozicione propagande (u protivnom erekcija neće biti kvalitetna i ceo mandat postupka treba iz početka ponoviti)
- usled razlike sa vazdušnim pritiskom, po skidanju aparata sa Prekrasnog, može doći do pojave ispupčenja na ustima, što se mogu smatrati prirodnom društveno-političkom pojavom
- takođe, u prvo vreme može se osećati jače stezanje na koje se vremenom korisnik navikne i navuče
- za vađenje P. iz aparata S-300 potrebno je odvrnuti ventil, i možete početi sa odnosom prema okolini, koji traje 30 miniuta
- po okončanju 30-minutnog mandata, nakon pauze od 15 minuta, možete slobodno ponoviti ceo izborno-kopulacijski postupak

S-300 trening

Često ljudi usled nekih problema, bolesti ili drugih okolnosti imaju pauzu u seksualnom životu. U cilju rehabilitacije krvnih sudova i tkiva nakon pauze, poželjno je trenirati da bi se nadoknadila veličina a stanje vratilo na optimalno. U slučaju nezadovoljstva dimenzijama Prekrasnog, u roku od 6 meseci, treningom 3-4 puta nedeljno, moguće je postići trajno uvećanje do 20% po dužini i obimu istog. Trening S-300 aparatom omogućava rešavanje problema seksualno-političke kondicije bez stvaranja zavisnosti od uvoza skupe zapadne vojnopolitičke tehnologije.
Trening je jednostavan i sastoji se od istih stavki iz uputstva za upotrebu, s tim što se izostavlja poslednja i najvažnija stavka. Zbog toga se i zove trening, a ne konzumiranje.

status: trening

Tehnički podaci

- dužina tubusa aparata: 300km
- prečnik grla aparata: standardna širina gasovodne cevi za Južni tok
- obim: prethodna stavka x 3,14
- nazivni podpritisak vazduha: 1 standardna Atmosfera straha i sluđenosti (Ass)
Napomena: Konstrukcija pumpe S-300 aparata sprečava uspostavljanje nazivnog pritiska preko 1Ass, čime se obezbeđuje potpuna zaštita od povreda prilikom pada i pruža udobnost pri korišćenju.
S-300 aparat je patentno zaštićen.

Prednosti S-300 aparata

- potpuno je bezopasan po zdravlje korisnika, što ne važi i za okolinu (to mu i jeste svrha)
- efikasniji je i precizniji od konkurencije (uspešnost 99,99%) zato što jedini ima 5 steznih gumica za nabacivanje/skidanje, 6 zaptivnih prstenova koji omogućuju ravnomernu distribuciju krvi i kvalitetniju erekciju, a ručno pumpanje sprečava povrede koje su česte kod automatskog pumpanja
- najkraće vreme postizanja erektilne funkcije, samo pola mand... pardon, minuta
- mogućnost kontrolisanja dužine i učestalosti odnosa sa okolinom
- pomaže produženju odnosa kod prerane ejakulacije mandata
- dosadašnja višegodišnja praksa (tačno četvrt veka) je pokazala da su korisnici S-300 zadovoljni i da su uneli svežinu i harmoniju u svoje partnerske i koalicione odnose
- za Prekrasnog je izuzetno važno da vrati svoje samopouzdanje povećanjem seksualne političke moći
- jedino S-300 garantuje da se nijednom nećete obrukati pred bračnim i koalicionim partnerom
- sva sredstva za potenciju garantuju erekciju shodnu godinama korisnika, ali S-300 garantuje erekciju kao da ste mlađi 25 godina
- trajno povećanje Prekrasnog
- ne smanjuje niti podiže korisniku krvni pritisak, za razliku od ovde nekih...
- mogu ga koristiti osobe koje su preležale infarkt, dijabetes pa čak i oni sa naoko zalečenim sindromom Šešeljitis vulgarisa
- pitanje je da li se isplati kupiti S-300; naš današnji odgovor je da se isplati trostruko iako nemamo toliko para da ga kupimo, zato što je samo sa jednim S-300 aparatom moguće ostvariti hiljade odnosa sa okolinom a da vaš bol bude manji nego njihov
- S-300 aparat treba kupiti od ruskog proizvođača zato što on ne gubi vreme na besmislene sertifikate kvaliteta i davanje pisanih garancija za sve navedeno, jer mi svom snagom srljamo u bolji život

srećni dobitnik besplatnog aparata u Lutriji Srbije

Dodatna uputstva

Preporučljivo je pre odnosa obaviti što bolju pripremu partnera i okoline za isti.
Za lakše i brže postizanje erektilne funkcije pored korišćenja našeg specijalnog gela MiG35 (na bazi vazelina sa aromom černobilja), korisniku se preporučuje da ne zaboravi da povremeno pokosi dlake, kao i da tokom čitavog postupka vrši voljne, periodične joga-kontrakcije Prekrasnog u tubusu aparata.
Ukoliko vazduh uđe u aparat, erekcija neće biti kvalitetna, te postupak treba ponoviti. Njen kvalitet zavisi i od jačine stezanja primenom adekvatne gumice (obratiti pozor na oznake za veličinu).
Između dva odnosa od 30 minuta treba napraviti pauzu od 15 minuta, tj. na svaki mandat ide pauza od pola istog. Ukoliko je mandat kraći, kraća je i pauza, a poput aksioma o trci zeca i kornjače, pauza beskonačno teži nuli što se češće skraćuje mandat. Pauza je neophodna radi obnavljanja cirkulacije, zbog stezanja gumenim prstenom tokom mand... pardon, odnosa.
Pozor: gumica ne sme ostati na pomenutom P. duže od 30 minuta, radi pomenute cirkulacije!
Čuvanje i održavanje aparata S-300:
Aparat čuvati tako da prašina, trunje, voda i grešne misli ne uđu u tubus aparata i pumpu, što bi moglo dovesti do prestanka rada istog.
Posle svake upotrebe, tubus aparata oprati iznutra i spolja sapunicom. Pri tome, odvojiti tubus od poklopca sa ventilom i crevom pumpe odvrtanjem matice na vrhu aparata. Pumpu ne kvasiti jer je podmazana.
Gumice za održavanje erekcije, posle upotrebe, oprati sapunicom, osušiti i čuvati za sledeću upotrebu.

Naručivanje

Aparat S-300 ne možete naručiti u maloprodaji, on dolazi sam uz druge makete ili kao kompenzacija za strateške resurse i javna preduzeća.

ruka ruci, nismo kurdi

p.s.
Svaka sličnost sa mrskim nam NATO agresorskim VEP aparatom je namerna.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...