Monday 4 August 2014

Izveštaj sa kote 101


Posle lastarenja i obilaska Tadićevog i Nikolićevog preobraćenog glasačkog tela na farmi, Gospodar Vučić je rešio da siđe međ' narod i obrazloži Zapovest o smanjenju plata i penzija koje ionako ne utiču na potrošačku korpu, jer do nje uglavnom i ne stignu.
Kao što je i red, krenuo je prvo od javnog sektora.
Onog nerealnog, naravno.

Nećete vi meni više mito&korupciju bez kontrole, jokbre sektoru jedan nerealni!

Btw, gde se dede onaj Dr.Death ministarski, nešto ga nema ni da pisne? Koliko je Tomice imalo preko sve mere, toliko ovog sada nema ni za lek. Čak ni na recept. Šta mu je, da ga nisu povukli sa tržišta?
A sad, hajde složno svi u jedan glas pročitajte, brzobrženajbrže:
Preupotrebepažljivopročitajteuputstvazainformacijeoindikacijamameramaoprezaineželjenimdejstvimaobratitesesvomlekaruilifarmaceutu.
Stvarno, original dileri deviza sa Zelenjaka.
Baš kao i ova vlast. Na takvom su spidu, da je postao nemoguće razumeti šta to pričaju; bogami, skoro da su postali i nevidljivi od silne brzine, kao da su postali nekakav Marvelov kolektivni Fleš, brži od Brzog Gonzalesa, sa jednom usijanom glavom i gomilom uspaljenih guzica. Čini mi se da je sve to zbog slabe airsrbijadinamičnosti i povećanih beogradnavododinamičkih performansi. Ne znam šta bi treće moglo da bude u pitanju: ili to, ili ona trčkavica (o kojoj je već bilo reči).

Ako ste makar samo na tren pomislili na bukarenje, znajte da grešite. To je drugi resor, druga kota. Zabran je bio obiđen na iluzionoj koti 100 i dosta više s tim aluzijama na Životinjsku farmu, 1984 ili Sobu 101...
Sram vas sve bilo, orvelovski narode jedan nerealni.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...