Friday 6 June 2014

Pravila službe


Izvod iz Priručnika SNSPS za preživljavanje i gerilski rat u uslovima kada su na vlasti partizani & četnici (tj. oni koji baštine petokrake kokarde):

1. Ukoliko vas uvuku u unakrsno informativno medijsko ispitivanje povodom širenja panike oko toga da li vam je doktorat plagijat ili ne, obavezno primenjujte taktiku koja je nekima spasila živote po rovovima tokom Prvog svetskog rata (istog onog, čiji početak još uvek ne znamo kako ali sigurno znamo da ćemo proslaviti nadasve radno uz počasne plotune sa Kalemegdana prema nekadašnjoj Austrougarskoj):


Ukoliko ste opremu potrebna za ovo dejstvo već iskoristili i potrošili, možete je napraviti iz priručnih sredstava koja se nalaze u svakom naprednom domaćinstvu, naročito ako vam deca idu u školu i ne grizu pisaljke dok pišu domaći.

2. Ukoliko vas pošaljemo na kontraminitng, pa tamo ispadne kako je izdajnička živa sila stostruko veća, ne pokrivajte se transparentima koje ste poneli glede rastura njihovog mitinga. Karton slabo odbija ciglu. Iskoristiti sredstva iz standardnog paketa za napredno preživljavanje, i to najbolje ona koja privlače pogled svakog oka i kamere a odvraćaju ga od vaše uspaničene face.


To će vam omogućiti dovoljno vremena da umaknete zatečenoj neprijateljskoj živoj sili i opremi za pribavljanje dokaznog materijala o vašem prisustvu na inkriminisanom mestu.
U ovom slučaju gaće navrh glave slabo pomažu, čak privlače neželjene poglede baš tamo gde ne treba. Zato treba striktno sprovoditi ovu metodu kako je zapisana.

3. Ukoliko vas neprijatelji vlasti stalno podsećaju na to ko ste i kakvi ste bili, sve te izdajnike i rušitelje države ćete najbolje ućutkati tako što ćete takvi biti i ostati. Ukoliko vas napadnu za nesposobne i nekompetentne saradnike, izvinite se strancima tek kada zagusti a svojih kilavaca se otresite kao ker buva uz obavezan trosatni ekspoze o tome kako su vam ih podmetnule strane obaveštajne službe i domaće izdajničke organizacije. To uvek pali kada je vaš slučaj u pitanju, jer ste tada to baš nepatvoreni vi i niko drugi (inače, taj drugi do daljeg čuči u srednjem uhu i čeka sledeću priliku za foliranje).
Nema šanse da od vas očekuju baš to. Garant.


Ova taktika podjednako važi bez obzira da li ste predsednik, premijer ili PPV. Ionako ste od svega toga pomalo.Ovde ne pomažu ni gaće & olovke, niti veštačka pileća prsa junačka.

Just be.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...