Sunday 3 March 2013

OVK


U subotu 02.03.2013. godine, održana je sednica Otadžbinske Vrhovne Komande Srpske Progresivne Stranke (OVKSPS), na prvi ovogodišnji sabat martovski (po Gregorijanskom kalendaru). Neprijateljske & izdajničke obaveštajne službe su nam dostavile radni nacrt Zapisnika sa tog hepeninga, snimljen kamerom koja je bila postavljena u pikslu na predsedavajućem stolu.

DNEVNI RED

1. Hrvatska tunjevina je puna histamina.
- diskusija:
Nema frke&histerije, Srbija to nije uvozila duže od godinu dana.

Šta bre, proizvedeno maja/novembra 2012. godine?! 
Prošla godina je prošla, po bilo kom/čijem kalendaru, i - tačka!

2. Domaća riba je puna crva.
- diskusija:
Crv sumnje je u Srbiji domaća životinja, naročito u izdancima opaljenog grma radikalskog uma. I riba i crv su puni proteina, zato jedimo domaće proteine. Stručne službe nadležnog agroministarstva su otvoreno izrazile sumnju da se tu radi o crvima, jer je veliku ribu skoro nemoguće upecati na crva. Na glistu - e, to već može. Dakle, to nisu crvi, nego malji deca od glisti koje su korišćene za ribolov.
Knežević se izvinio prisutnima što nije znao da u jogurtu postoji bakterijska kultura, zbog čega se Petković grohotom nasmeja u sebi.
- napomena Gospodara Vučića (krasopisom uneta u zapisnik, font miroslavljevo):
Nemoj da vam ja dam besne gliste, Gospodini!

3. Domaće mleko, za dlaku pa podmetnuto Holandiji, Italiji, Nemačkoj i Hrvatskoj, puno je kancerogene buđi.
- diskusija:
U matematici se nule ne računaju - 0,05 ili 0,5, uopšte nije bitno. Odličan 5 se jedino računa. Ko pije domaće napredno mleko sa ranča "Knežević", postaće doživotni vukovac, bez obzira da li ide u osnovnu, srednju ili višu školu. I obradovićevski fakultet, naravno.
- napomena (opet G.V. i opet krasopis):
Nemoj neko da je spomenuo ništice, alobre vi u zadnjem redu!


ZAKLJUČCI & NAREDBE

1. Histamin u hrani može da izazove alergijsku reakciju. Toplo mleko deluje smirujuće na kašalj, a ako baš i neće, formirati SOUR IMLEK-Galenika koji će proizvoditi mleko sa mlevenim makom, korenom belog sleza, tinkturom bršljana i rastvorenim Omnitusom. 
(Nakašljavanje u poslednjim redovima telesno prisutnih, antihistaminski je blagotvorno neutralisano čeličnim pogledom Gospodara V.)
- dopisano već korišćenim krasopisom, na margini: "Ovo poslednje obrisati iz Zapisnika."

2. Narodu preporučiti riblje mleko, od domaćih šarana, štuka i somova. Mleko se ne može zaraziti crvima. Značiznači, sve je jasno. Jasno?! 

3. Ministar K. u ponedeljak ima ponuditi ostavku potpredsedniku Vlade, isto onako kako je to ponudio predsedniku Partije. Predsednik Partije i potpredsednik Vlade imaju rok od 41% minuta da u međusobnim konsultacijama postignu sporazum, te u javnost izađu sa zajedničkim stavom u formi saopštenja za podobne medije i pileće mozgove.
Ukoliko ikada dođe do smene ministra, najveća partija u Srbiji će predložiti rotaciju Kneževića poljoprivrednog i Petkovića kulturposlastičarskog u foteljama. Zbog one kulture u jogurtu.

4. Narodu objasniti ćirilicom da je penicilin takođe buđ, i da je koristan, kako za krave i Induse, tako i za Srbe. Za onog Inđijanca - videćemo. Treba angažovati genetičare iz zemunskog instituta "Dr. Vojislav Mengele" koji će ukrstiti razne vrste buđi i tako dobiti mlekobuđavi proizvod za kojim će uskoro zavladati pomama u Arapskim Emiratima, Iraku, Ruandi, na Kubi i Tibetu. Za ovu obznanu takođe se zadužuje ministar K. i to pre nego što se Predsednici, sa i bez onog "pod", dogovore o zajedničkom saopštenju.

šaran (zemlja porekla PRC)

5. Na sednici je objavljeno i epohalno otkriće koje su realizovali najnapredniji mozgovi Partije & Države. Radi se o otkriću koje je načinio čuveni pustolov-savetnik, ser Oliver Antić, poznat po istraživanjima širom svetskih bespuća bezumlja. Otkriće se desilo prilikom poslednjeg izleta u Kinu. Radi se o rešenju za sve naše viševekovne probleme i nesuglasice - kako među sobom tako i sa celim svetom. 
Kad je zlatna ribica tolika, kolika su joj tek ispunjenja čuvene tri želje?!
Napomena: Na ispunjenje želja ne obračunavati PDV i crkveni prirez, već prikazati u računu za struju, kao stavku za brusthalter.

Eto, to se desilo juče. A i sutra će, opet.
Ponedeljak je, šta je tu sporno...

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...