Friday 18 December 2009

Zimske Šarolije


Bata Mika
je otvorio danas Market 18 u centru. Ja uđoh jednom, i dosta. Ništa naročito, osim što spremaju jela na licu mesta za poneti, da ne idete u kafanu. Koga muka stisne.

Ali, iza marketa, u pasažu ...
C c c ma ko samo kvari ovu decu, zašto to rade ovim našim jeltenešto, kakvi su to roditelji kada su im deca ovakva?
I kako bre smete da lepite i pišete te vaše oglase preko naših bradica, alo bre!!!! A mi se pokrećemo i živimo za vaše krajnike ... krajnice ... ukrajinke i ukrajince ... pokrajine (?) ... krajnosti! Aaaaaa - Krajinu!!! E, to.

Ali, zašto mi ovi rozi liče na jedan predizborni strip-letak iz 2008. o nekom basisti!

Dosije "Ćurani"!!!

Hajde da sada malo afirmišemo i sinoćnu zvezdu večeri.
Oborkneza Timočke Eparhije, a i šire. Zavisno od raspona ruku i ambicija.
Pardon - od regionalizacije i decentralizacije.
I harizme, nemoj da bi neko slučajno to izmetnuo sa uma.
Što me tek ovo mrzi da kuckam, ima toga podosta - facu je ponelo egogradivo.



Vrlo harizmatično, em sposobno.
Ko je lokalpatriota negotinski učlaniće se u PNTK (i oni se naročito pocepaše na tom polju, ali su odavLe) ili ima da bude ono što je najbolje, što jeste - Negotinac.
Jebale nas "partije" sve redom.
Samo nam još fale Pokret za Belorusiju i Zakavkaske Pokrajine i Pokret Živim za Ukrajinu.
Naravno, umalo da zaboravim na Pokret za Preokret.

28 comments:

Anonymous said...

Market 18


Udjoh videh i izadjoh.Otrcah u zagrljaj kod Zuku.Ipak je car sa frizurom "na levo"
najeftiniji.Prevarih se pa poverovah jednom vozacu iz Uzora da su cene jeftinije,a ono patka,Mika je Mika nikad ne smanjuje cene i radnike placa 9 500 din.Rekli bi ljudi dzukela,govno, pokrao ,vidi onaj odozgo.Ja sam fin covek i necu potvrdjivati reci kupaca jer sam fin covek samo cu reci:Zuku,Zuku,ima ti da radis jos 100 god.sa ovakvom konkurencijom.Lale pitanje za vi.
Kod Rade se pominje neko lupanje kola kod vas u komunalu ajd malo objasni jel ce radnici da plate kao sto je red ili ima neka promena u komunalu pa ce Radojevic izvadi novcanik i plati?

Tihomir said...

Lale, hvala za impresivnu promociju!
Minimax bi rekao: "Ko razume, shvatiće"!
Javno te pozivam, u ime G17 PLUS, da nas komentarišeš do mile volje, kad god ti padne napamet ili kada "sakupiš materijal" vredan pažnje i tvog bloga.
Mi učimo od tebe, hvatamo "beleške" i čitamo između redova.
Učili bi smo i od drugih - kada bi imali šta pametno da kažu.
Dakle, već sam ti poručio: "Teraj kera", isteraćeš na kraju vuka (a "nojove" uz put ...).

Anonymous said...

Dzabe Lale forsiras tvoju skolsku. Nesto si postao mnogo neurozan, (nervozan).Gubis kontrolu.Mora da si se sinoc uplasio.Ili se trudis da popravis poene kod svog druga iz Bora.

Radmilo Kračunović said...

Pa ne bi bilo korektno da se predstavi samo jedna stran(k)a koalicije, zar ne?
Dva dana, dva teksta, red je.
Ovaj tekst je bio spreman juče, a Rain jeste moj drug. Onaj pravi.
Nije pička anonimna.
Šta sad Radmila ima sa svim ovim? Imaš neke more zbog nje??
Sinoć je bilo super, bilo je puno lepih žena, pića, ozbiljnih političara, školovanih ljudi.
U obe stranke. Ko bi se njih plašio?
I svima im znam imena.
Zamisli samo, molim te...

Anonymous said...

Možda izbora i neće biti! OPET SU PONIŠTILI ODLUKU O FORMIRANJU IZBORNE KOMISIJE !!!

Peščanik said...

Podseca tvoj humor na stara vremena, Nikad izvini.Ukinuse iz nekih svojih licnih raloga, bez razloga.Pomislis da imaju siroka shvatanja, a ustvari nije tako.Imas ih ti kao pojedinac.

Dosledno.

Anonymous said...

Da li je istina da je danas na slavi Doma kulture bio i tvoj bloger Miki i da je sa Strahinjom pregovaro o izuzimanju "Sefa " sa bloga gradjanski krug.Ako jeste kolika je cena?

Lady Justice said...
This comment has been removed by the author.
Radmilo Kračunović said...

Pošto je postavljen anonimni komentar na temu pregovora, takav će ti biti i odgovor:






Uspeo si da ga pročitaš?
Za razliku od kretena, svaki normalan čovek zna da oko bolesti pregovora nema sa bolesnima.
Se leĆi, ne se peĆe.
A šta je to "Strahinja" ili "Šef"?
Isto neki nadimci za anonomne?
Luzeri?

Anonymous said...

Prelepljivanje,precrtavanje i cepanje bilo kojih i bilo cijih plakata je odraz kulture u Negotinu. Ima toga svuda,samo u mnogo manjim procentima,u Negotin je to ocigledno kultura.To sto znamo to i radimo, a sta da se kaze kad nam je predsednik privremenog organa jako zestok-pravi primer svega. A i bivsa predsednica je dozvolila da dodje do ovoga i sad sedi u sudu.Promasila karijeru,bolje da je radila ko advokat. Jadni smo mi narod sa takvima.

SSSkala said...

Jebala vas politika!Firerov broj je i 88.Sto se tice Marketa za razliku od Crvenobradog ovde meso ne mirise na mrsu,mrsljak,crkotinu po vaski.

SSSkala said...

Imam odlican tekst poslacu ti ga preko mejla,zove se Nakon 18 godina,
Srbija i Nitogen su pitanju,nekad\now.

Anonymous said...

Ako se vec pregovara za angazovanje blogera u kampanji ima jedno mesto gde su angazovani svi od Napoleona presednika ima ih raznih profila i mnoge bi trebalo prvo tamo staviti da rukovode.Ima tamo dosta posla ,od zakljucavanja vrata,paljenja televizora,svako dobije zaduzenje zasta je.Ko nerazume Tica ce mu objasniti ipak je on medicinski radnik.Ako je Ljubisa pomislio da je rec o UO ,nije prevario se ovo je mnogo bolje.

SSSkala said...

Picka je nesto lepo a pizda je karakterna osobina,znaci PIZDA ANONIMNA!!!

Lady Justice said...

Sledila sam se od ovog odgovora.
Najsurovije je to što i ne može svako da ga pročita kao što je napisan..
Ma vidiš da ''picciotto'' hoće da bude ''capo crimini'', pa verno prati španske serije misleći da je to rešenje.

Anonymous said...

Citam kod Rade ,tvoj nesudjeni ili sudjeni koalicioni partner pravio pizdarije po Opstini ,znaci li to da ga je Miki odjebo,sutnuo.To je taj lik koji drma vecem Strahinja Tirit (tako pise Radojka.)
A, poslusni Oruk samo klima glavom (a nije mu mala)pa je jos privezo kravatom da se vidi odakle pocinje vrat i da ljdi nepomisle da ga nema.
Izborna komisija ce biti formirana po zakonu kad je pravi Strahinja ,pa on je covek pravnik zna zakone.

Anonymous said...

Ovaj sto hvali market 18 nek se pita odakle je meso Miki(ono sto lepo izgleda)A, nek pogleda i cene kod Zuku pa nek uporedi.Mika zajedno sa sinom peva pesmu"Majka Muju sisala na struju".Ko ce biti osisan videces kad pazaris u 18.

Radmilo Kračunović said...

Miki voli lepe žene, da se prežderava i loče.
Ne voli loše tripove i budale.

(hm, ovo je bio komentar br.18)

Anonymous said...

Odakle meso Miki(dir.uzora )ne tvom drugu Mikiju.Sve lepo izgleda (spolja gladac ,a unutra jadac).Sto se Boska Picica (Nicica )tice, snaso se on i u farmi snaci ce se i u Negotinu.Opstao je u Zajecaru mada su mu DS radili o glavi preko svojih ministra.Ovde je boranija za njega ,mislite da Ljubisa moze nesto tu ili Oruk smesno.

SSSkala said...

Nije sve u ceni,ima nesto i u smeku,zdepi anonimna.Jebes ga L.usrao sam sad ovaj Combat 18.A ti vuglu gore pa docekali smo da Geda ode ispod lipe a ovi lokalni kokosari mu nisu ni do kolena osim u lazi,bescascu,otimacini... No druga je to skola,uglavnom sa brda.Pozdrav za Lady J.JUSTICE NOW!!Good night.

Milos S. said...

*Mnogo smo neki ratoboran narod!
Ovde se ratovi vode i oko marketa. *Evo nas i u vestima na Pinku, ali ne zbog vremenske prognoze i Nikole Radosavljevica, vec zbog spiska narko dilera u nasoj palanci.
*Ajd da kazem i u vezi impresija oko marketa 18, cene i nisu bas popularne, enterijer je OK, osoblje za sad ljubazno, kupci smesni, tipicno negotinski, pravi krkljanac oko senzorskih vrata, ulazi se na izlazu, izlazi na ulazu, ma nije za nas Maxi, Intereks, Idea, mali smo mi jos za to! I gde ce u letnjim mesecima naslednici Zorza, Cuboka i Boksera da popiju po jedno ladno ispred ovakvog marketa?
* A sto se tice da li je Dragisa pismen ili ne da bi vodio market, ne znam ali u svakom slucaju razocaravajucija je i cinjenica kad neko kao sto je Matalj koji je takodje biznismen i verovatno se tretira kao pismen, izmarsira kupca iz svoje pekare zato sto je covek uctivo zeleo da izreklamira praznu kiflu koju je dobio a platio je i zahtevao kiflu sa dzemom!!!
Opet ono pitanje oko skola , fakulteta i mega marketa, pardon mega trenda, . . . ipak je ovo i dalje Negotin i Srbija!

Anonymous said...

Mika je dobio nekad i nagradu kao menadzer godine.A,Zukica je bez nagrade kupio:Hladnjacu,Poljotehnu i pre 5-6 dana Mlin i Pekaru.Pa sad prosudite kakav je menadzer "Frizurica ala Zuku".Sa malim cenama ima klijentelu, dok kod Mike samo se radi za njega, doduse sa kapitalom koji je dobio od drzave maltene free.

SSSkala said...
This comment has been removed by the author.
Vesna Vladimirović said...

Redovno pratim ovaj blog,zanimljiv je više u satiričnom, kozerskom smislu, ali bilo bi smešno da nije tragično sve što se dešava. S obzirom da ovde ima demokratskog duha, nadam se da ćete objaviti moj komentar. U svakom slučaju, ja ću već objaviti svoje komentare, kao doprinos sagledavanju istine.
Ne želim da komentarišem uspehe ili neuspehe sadšnje vlasti u Negotinu, s obzirom da će se to vremenom pokazati. Ali kada je u pitanju prethodna autokratska vladavina Radmile Gerov i njenih sitnih podanika svakako hoću, jere je to duži period, rekao bih sraman po mnogo čemu u istoriji Negotina i taj period zaslužuje ozbiljnu analizu.
Pre svega, želim da skrenem pažnju na sve protivurečnosti bivše predsednice, a koje uredno zapisujem duže vreme, tako da mogu da iznesem svu njenu demagogiju, tj. neistinu kojom se služi.
Govori da je demokrata, a u stvari je autokrata. Vladala je samovoljno, drsko i bahato.
Govori o medijskom mraku, a doprinela je gašenju jedine naše televizije, javnog servisa. S kojim pravom je od naših para finansirala televizijske kuće izvan naše opštine?
Ponosi se kulturnom tradicijom i Mokranjcem,a opstruirala je veliki jubilej, 15o godina od rođenja ovog velikana naše muzike i kulture.
Zamera predsedniku Privremenog organa što je posetio Austriju i pokušava da dovede investitore, sama je odlazila u Austriju, na račun siromašnog naroda, i ništa nije učinila.
Govori o zakonu, a sama nije poštovala odluke suda, pa su nam uvedene privremene mere u Negotinu.
Po svom nahođenju izaziva neke ljude na televizijski duel, a već nekoliko godina izbegava suočenje sa Strahinjom Ćirićem. Ako gospodin Ćirić priča neistinu, što ga ne osude, već se protiv nje vode sudski procesi.
Ima toga još mnogo.Objaviću sve te činjenice, koje će pomoći
ozbiljnoj analizi prethodnog, mračnog perioda Negotina.

Radmilo Kračunović said...

Dobrodošli gospodine Trailoviću u Blogosferu! Čestitam na hrabrosti i časti jer je malo ljudi koji se ovde potpisuju punim imenom i prezimenom.
I komentar je apsolutno OK, ni u snu ga ne bih blokirao, razumemo se.
Pozdravljam vaš budući blog.
Samo napred.

PERA ŽDERA said...

Da ovaj paćenik što sebe naziva predsednikom opštine, ima da nam dovede investitore, zamisli molim te, toliko ima opština da se razvije dok ovaj organčić predsedava njome, kako on priča doćićemo u situaciju da uberemo po koji evro sa drveta uvek kada nam bude potrebno, manite se ljudi ćorava posla, da im Radmila nije pokrenula da se sredi centar grada oni sada ne bi imali gde da postave klizalište, postavili su jednog iz podmlatka demokratske stranke da stoji ispred opštine i poziva mlade da sutra dođu na klizanje, do sada nisam glasao za PNTK, ali Radmila je za sve njih doktor nauka, i pozdravite tog što nazivate gospodinom, on sve jeste samo gospodin nije, jel se gospoda tako ne ponašaju (misli se na strahinju)

DJ said...

zašto bi gospođa Gerov izašla na duel sa poltronom kakav je Strahinja. Čoveka koriste ove nabeđene demokrate i socijalisti, da se pojavljuje na KZN, i iznosi bljuvotine koje ovi ne žele, jel bi doživeli politički krah, vređa ljude kojima on nije ni do kolena, kao što je to uradio na poslednjoj konferenciji koju je održao na RTK. Čovek koji je politički odavno već prežaljen, i koji nema ni 0.01% podrške građana opštine negotin, i koji se zahvaljujuci D.Grujiću i STV, a sada i B.Petković i RTK, jos uvek pojavljuje. I da se ne lažemo više, u Negotinu vlada mračan period još od 1991.god. i za sva ta preduzeća za koje pričaju da su propala u zadnjih par godina nije tacna već su propala još pre 20 godina, pa su se odrzavala na staklenim nožicama i radnici nisu primali platu, ali to niko nije smeo da kaže za vreme SPS, a kako su ovi iz DS i SPS krenuli ne očekujem ništa bolje, zato im predviđam totalni poraz na izborima

Anonymous said...

Postovani
U trelefronskom imeniku u Negotinu ima dva Radomira, mozda ste Vi neko treci. Slob odan sam da Vam navedem c etri krupne stvari koje su uradjene za vreme trajanja mandata gospodje Gerov:
-uradjena je fekalna kanalizacija koja je pov ezala preko 900 septickih jama,
- uradjena je kisna kanalizacija - efekti su vidljivi,
- uredjena je centralna zona, kojoj se dive svi koji dodju sa strane,
- zakrpljeni su svi lokalni putevi na teritoriji nase opstine KOJI SU BILI U NADLEZNOSTI OPSTINE.
IMA TOGA JOS MNOGO, samo mi to NE ZELIMO DA VIDIMO I PRIZNAMO.
Imao bih za Vas jedno pitanje licne prirode STA VI OSTAVLJATE IZA VAS? i jedno pitanje za koje bih voleo da cujem Vas komentar: KOLIKO JE PARA LJUBISA UTROSIO (MISLIM NA PARE PORESKIH OBVEZNIKA) OD KADA JE POSTAVLJEN: NA P R I V R E D U, KOLIKO POLJOPRIVREDNIM PROIZVODJACIMA A KOLIKO U V A N P R I V R E D U.
Stari Ribar
P.S. Ja imam cime da se pohvalim.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...