Wednesday, 9 December 2009

Komentari, komentari ...

Kako sam napisao u komentarima za prethodni post, nisam rad da pišem dalje dok ne dobijem odgovor na postavljeno pitanje. Odgovore dobio jesam, i mada su Nitogen, dr Tića i još pokoji izneli sopstveni (blogerski) stav koji je OK, oni ipak nisu reprezenti onih od kojih očekujem taj odgovor.
Nitogen na svom blogu reče "ne nerviraj blogersku populaciju negotinsku, nego piši". Pišem komentare na drugim blogovima.
Ipak, objaviću jedan od njih kao današnji post, ovde.
Komentar je dat na tekst "Mogu oni sve" povodom ponašanja Privremenog organa opštine Negotin, u vezi svega.

***

Zbog grešaka u primeni i nepoštovanja raznih zakona, raspuštena je negotinska Skupština opštine.
Zbog neprimenjivanja zakonski propisanih sankcija u zakonski propisanim rokovima, za pomenute prekršaje, čekalo se četvrtcima i četvrtcima, mesecima i mesecima.
Zašto je to uopšte, na kraju i urađeno (zamislite samo - primenjen je neki zakon!!!), da bi se sada nastavila identična praksa? Zašto su kukali na one Pređašnje ovi Potonji? Da bi uradili isto?

DA BI RADILI ISTO.

Zar je to boljitak koji se nudi stanovnicima Unesrećene Palanke? Ja ne vidim nikakvu razliku, tako da mi više nije ni jasan razlog za održavanje vanrednih lokalnih izbora u Negotinu. Izgleda da nije ni Potonjima, pa bi zato najradije hteli da izbora i ne bude, ili da na izbore ne izađe niko osim njih samih.
Da sami za sebe glasaju, odlučuju, štampaju glasačke listiće i prebrojavaju ih, prave izveštaje i kače ih na svoje sajtove i blogove.
Mi da im budemo alibi.
A oni da se sa tim slikaju.
To im ionako najbolje ide od ruke.
Baš su lepi, ko slička.
Dođe ti da ih tako i pocepaš.
Na izborima, naravno. Nikako drugačije.

p.s.
Čitajte ovaj komentar kao novi post na blogu Građanski Krug. Rekao sam da tamo neću ništa da napišem dok ne čujem odgovor na pitanje koje sam juče postavio:

"Da ćutimo onda?"

(za ovaj tekst nisu potrebne slike)

1 comment:

Anonymous said...

Dali znate
Da Ljubisa redovno rucka po kafanama sa Fancijem i Blendicem.


Da zamenik izborne komisije visoki funcioner policije Bor u vreme Milosevica(sada advokat).


da je novopostavljeni celnik MZ Mala kamenica poznat kao Al Kapone proveo vise god.zivota iza zidova.


Da je na vlasti u republici i opstini koalicija SPS i DS.


Da se i jedni i drugi koriste istim metodama i radom samo se razlikuju u nazivu partije.

Da nijedna od gore navedenih partija nezasluzuje vas glas na sledecim izborima .

Da svi koji su u bilo kakvoj vezi sa sadasnjim rukovostvom, nece opravdati posle izbora i da ce morati da potraze novi posao iako su recimo bili dir.javnih preduzeca i to zajedno sa svojim saradnicima.


Jedino tako ovaj grad moze krenuti sa mrtve tacke,a da ta tacka nije novi asvalt puta Samarinovac-groblje.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...