Thursday 9 April 2020

Imunitet krda



Prestolonaslednik Danilo Prvi pozitivan na koronavirus, upućen na Infektivnu kliniku.
Pljušte telegrami i lajkovi podrške, kofe kiseline po onima što mnogo pitaju.
Jer - Za našu decu.
Iako procedura nalaže da svi sa kojima je zaraženi bio u kontaktu bez izuzetka moraju u samoizolaciju na 28 dana dok se ne utvrdi da li su i sami zaraženi ili ne, NJKV Aleksandar Zlatousti ne zna da li je bio u kontaktu sa svojim sinom i da zbog toga ne treba da ide u samoizolaciju, te da je Srbiji dosta više tih izolacija koje nam naturaju strani centri moći koji nam stalno kradu već plaćene respiratore i zato hvala bratskoj Kini i prijateljskoj Rusiji za sve što nam poklanjaju za pare koje dobijamo od tih istih stranih centara moći. Naravno, puna ćirilična tviter-podrška i prijateju Džonsonu & Trampu-Srbinu za svoju beskompromisnu borbu protiv 5G globalizma i neoliberalnih svetskih vlada u senci koje komanduju svetom i krađom naših već plaćenih respiratora koje jeste da kradu Amerikanci ali to su oni koji nemaju nikakve veze sa Trampom-Srbinom i Klintonom-štagodveć! Podrazumeva se da Đilas i Šolak uvoze migrante, pedere, lezbejke, penzionere, gastarbajtere, kerovođe i ljubitelje slepih miševa kako bi što više omasovili bojkot izbora koji je u svom startu bio osuđen na propast. Pa svi znamo da je Đilas kućni prijatelj Svinija Toda iz Malče, i svi ovde znamo ko iz njegoih redova voli da rođenog kuma vezuje lancima u podrumu i seksualno ga kompromituje!
Šta ste ono beše pitali? A, da, samoizolacija!
Podrazumeva se - Za našu decu, to vi hoćete!
Pa odlučite se već jednom, vi novinari, da li hoćete da idem u samoizolaciju ili ne. Čas jednog dana hoćete, čas drugog nećete... Hajde lepo da ja vas sačekam da se odlučite, pa kad odlučite javite mi šta hoćete od mene. A ja, za to vreme moram da radim. Idem u Niš da delim respiratore, a vi slobodno nastavite da pišete kako ne nosim masku jer hoću da zarazim što više svojih funkcionera kako bi ih držao na uzdi - jer će sve vakcine protiv COVID-19 biti kod mene u stolu, šta vas briga kako sam ih nabavio od prijatelja - pa ko od njih ne sluša može samo da sanja vakcinu i ozdravljenje. I isto to ću da uradim posle svim članovima SNS: uđem u svaki autobus pun sendvičara, krug fabrike, opštinski odbor, kućni savet - nakašljem se, pljunem šlajm na pod. Pa onda i njih vakcinama na uzdu. A oni, kad se zaraze, da bi dobili vakcinu ima 40 hiljada puta više da ferceraju od vrata do vrata, gde će u lice pljunuti svakog ko im otvori vrata, ne bi li glasao za SNS - ili nema vakcine. Nego šta!
Evo, upravo sam smislio kako ćemo sve to to nazvati: Operacija "Kapilarno vakciniSNSanje". Bravo za mene, mnogo sam pametan!


Šta, opet vi "a samoizolacija"?
Stvarno ste dosadni.
Nema samoizolacije - i tačka!
Za našu decu, naravno.
Ima da se svi zarazite, tj. da vas zarazim mojim ličnim porodičnim virusom, i ima sve da vas odzarazim od tog istog, mog ličnog porodičnog virusa, i tako ćete svi da se imunizirate od te bolesti i bez samoizolacije, jer samoizolacija je smrt svake kampanje, a to neće moći ove noći duge osam godina.

Samo zaraza Srbiju spasava!
#1 Imunitet krda - Za našu decu!

A vi, ološi, i dalje tupite sa tom samoizolacijom?
Pa samoizolujte se bre onda, ostavite na miru nas koji radimo, volimo i borimo se za Srbiju i srpski narod širom sveta na prvoj liniji fronta. Izgoresmo, a vi bi da nas samoizolujete sa tim glupim pitanjima. Šta vas bre briga da li smo ja i ostali članovi moje porodice zaraženi i da li je moj sin stvarno ili ne zaražen?! Pa i da nije, gledajte svoja posla, to je naša porodična stvar baš kao i vršenje vlasti u Srbiji!

Eto, tako borbu protiv epidemije zamišlja čovek koji sebe smatra predsednikom jedne države, čije građane vidi na samo jedan, jedini način - kao stoku.
Jer krdo.
Jer imunitet.


Doduše, taj imunitet krda bi pre mogao biti primenjen na članove SNS i njihovih koalicionih partnera u vlasti. Ponašaju se kao krdo bivola koji bezobzirno gaze sve pred sobom i smatraju da poseduju kolektivni imunitet od odgovornosti za to što rade. Odatle im i primisao da sve što rade nije zloupotreba vanrednog stanja, i da za to nikada neće odgovarati - pogađate - zbog imuniteta.
Raskupusaš pa raspustiš Skupštinu, neustavno Vladi daš odrešene ruke da radi šta hoće i vlada uredbama bez ikakve kontrole i mere. Zavedeš vanredno stanje i policijski čas, ljude portpaš u kaveze i samoizolaciju.
Pa vladaš.
I predaš izbornu listu pod rednim brojem 1.


A sve vreme imaš keca iz vladanja.
Za našu decu.
Kec.
K'o vrata.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...