Thursday 18 April 2019

Sutra


četvrtak, 23:17


Nasilje.
Fundamentalno utkano u aktuelni Vučićev kradikalski režim, predstavlja lajtmotiv celog tog pokreta i svih njegovih manifestacija - poput predstojećeg kontramitinga vlasti protiv opozicije i građana, kojima je idiotizma u vrhu države više preko glave. Nasilje je toliko bitno u toj ekipi, da bilo koji njegov pojavni oblik da zamislite - naći ćete ga upravo u SNS i satelitskim strankama (od SPS do kućnih saveta). To je u toliko velikoj meri uhvatilo maha i otkinulo se s lanca, da su slobodno na svaki od svojih plakata, kojima pozivaju na kontramiting, mogli da stave po jednog člana svog "poduhvata" a da niti jednog jedinog ne dupliraju. Svako od njih bi komotno mogao da ima sopstveni "autorizovani" plakat.
Nasilje primenjuju kako prema onima koji su "protiv" njih (iskreno, koga bre zabole za bilo kojeg od kradikala, problem je to što oni rade a ne ko su), tako i u podjednakoj meri prema svojim članovima i simpatizerima.
A to ne može dugo da traje, i taj konopac se polako ali sigurno približio svom koncu.
I kocu.


Danas smo, takođe, mogli da saznamo još nešto: pored bašibozuka (botovi, sendvičari i padavičari) kradikali imaju i činove. Lepo piše - oni imaju barjaktare i vikare, a ovi drugi su sortirani po klasama vika(re)nja.
Lepo reče jedan pametan čovek: SNS nije stranka, to je interesno ortačko društvo koje ima u velikoj meri paramilitarnu unutrašnju organizaciju. Grešite ukoliko ste odmah pomislili na mafiju. Ovakvih zločinačkih udruga je već bilo u istoriji ljudskog roda, naročito onih koje su nastale tokom dvadesetih i tridesetih godina 20. veka.
Pardon - partija.

petak, 00:56
Oh, it's almost today...

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...