Friday 5 April 2019

Devojčice...



- Precednik ima ovolki, dugačak kolko je Vesić visok, a svi ovi fašisti i tajkuni iz opozicije mu ga nemaju zajedno ni do lakta!
- Ali, dame i gospođo, otkud to (sve vi zaposlene u Skupštini grada) možete da znate?
- Štbr... Silovanje! Linč! Nasilje! N1(ATO) novinari napadaju, sipaju iz aviona otrovnu vodenu paru i smrdibube na nas! Upomoć! Jao, nesves'... Zovite hitnu! Stop nasilju! Sram vas bilo! Silovanje! Silovanjeeee!
- Devojčice...


Kad smo već kod nasilja, juče je najhrabrija bila najstarija zaposlena u Skupštini grada:- hrabro, bez ustezanja, nemilice ne štedeći ni sebe ni žutog fašistu Bastaća, goloruka je nasrnula prsima na spomenutog Đitlerjugendovca i najurila ga prvo sa ulaza a potom i sa stepeništa. Pa dobro, ko je ta Budika, Jovanka Orleanka, ta Marijana najnaprednije Srbije u istoriji? Niko drugi do ona baba iz Krstićevog autobusa u filmu "Ko to tamo peva". Šta, kao ne verujete da je to baš ona - e pa lepo onda idite pa je pitajte na kom je tačno mestu zaposlena u Skupštini grada.
Secite me gde sam najtanji ako ne odgovori da je "koordinator autobusa sa skorovekovnim iskustvom".
To je to.


Iako smo iznova utvrdili da je izmišljena istorija majka svih propagandnih aktivnosti, uzmimo za nauk još jedan istorijski primer. Neće da se baci. Prosto je neverovatno koliko stvarno zvuče čuvene reči druga Uljanova (...), i koliko se danas u potpunosti mogu iznova ponavljati i koristiti:
  • Kod nas će žene imati glavne uloge u filmovima o superherojima, da bi smo nervirali one muškarce koji nikada nisu polno opštili!


Drug Vučić sve to dobro zna, i čvrsto ga se drži.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...