Sunday 24 March 2019

Na morskome plavom žalu


Jedna slika, bezbroj tumačenja.


Kako bi opravdao bombardovanje, izdajnički tajkun Dragan Đilas je pre 20 godina dok je bio na vlasti Srbiju pretvorio u pustinju i tako navukao svoje NATO gazde na laž da ovde ima nafte kao u Libiji, Iraku i Siriji. Kao da mu to nije bilo dosta, već je u Briselu lagao da je svojevremeno Drug Tito rekao Gadafiju i Arafatu kako je ovo njihova druga otadžbina i da slobodno mogu odavde da šalju svoja pisma-bombe na Zapad jer su kod nas poštanske marke najjeftinije. Kako bi to sprečio, notorni Đilas je uz pomoć svog saradnika Krkobabića uveo kao obavezne poštanske marke sa likom Hrama kako bi arapsku braću odvratio od korišćenja poštanskih usluga. No, sve je to bilo uzalud, narod im je presudio i izabrao predsednika Vučića da nam povrati slavu. Zato taj izdajnik Dragan Đilas, sa svojim satrapima, danas uludo sedi u pesku i čeka NATO. Neće moći, No Paseran! Viva la muerte & el Lupito Presidente!
- Informer

Takozvani domaći "opozicionari" Đilas, Jeremić, Obradović i Lutovac, u bednom iščekivanju da im Blerove, Šrederove i Klintonove NATO bombe obore sa vlasti predsednika Aleksandra Vučića, isto kao što su to čekali pre dvadeset godina - sede i pišaju u pesku.
- O2/b92 vesti

Građani Srbije čekaju u redovima, bez nervoze i guranja, kako bi preuzeli Vučićeve vaučere za godišnje odmore na nekoj od domaćih destinacija.
- Blic

Pustinski pesak je žut a nebo plavo. To je krunski dokaz da su Srbiju u pustinju pretvorili "žuti", koji se sada na +20°C okupljaju u zimskim jaknama kako bi izgledalo kao da ih ima više od 1023.
- Đuka Bizon, uz jutarnju kafu na TV Happy

Građani Srbije, spontano okupljeni na autobuskoj stanici u Beogradu, željno iščekuju da im predsednik Aleksandar Vučić vrati more koje nam je fašistička Evropska unija oduzela 1878. na Berlinskom kongresu.
- Telegraf

Kočitelji svega naprednog em progresivnog protestvuju protiv izgradnje mini hidroelektrana u Srbiji.
- Alo!

Najmasovniji miting do sad podrške predsedniku Slobodanu Miloševiću u organizaciji Vojislava Koštunice.
- Večernje Novosti

Građani Srbije, masovno okupljeni u iščekivanju da im sloboda od Vučićevog nenarodnog i izdajničkog NATO režima dođe bez Boška Obradovića, Sande Rašković, Vuka Jeremića, Velje Ilića, Vojislava Koštunice i Đorđa Vukadinovića.
- Nova srpska politička misao

Građani Srbije, masovno okupljeni u iščekivanju negativnih fejsbuk komentara na objavu da će im slobodu od Vučićevog nenarodnog i izdajničkog NATO režima doneti Boško Obradović, Sanda Rašković, Vuk Jeremić, Velja Ilić, Vojislav Koštunica i Đorđe Vukadinović.
- Sputnjik Srbija

"Kupaće gaće imamo. Nebo imamo. Pesak imamo. More nemamo. Ali hoćemo da se kupamo u slanoj vodi!" Eto kako saboteri, iz toplih fotelja u svoja četiri zida i za tastaturom, komentarišu to što Boško Obradović jedini ima muda u Srbiji.
- RTS citira tvitove slučajnih prolaznika kraj 1023 demonstranta na beogradskim ulicama

Objavljivanje ovakvih fotografija predstavlja bezuspešan praznoglavi i ništavno duhovit napad degenerisanih provincijalaca na Zoranu Mihajlović, Maju Gojković, Anu Brnabić, Jorgovanku Tabaković i sve žene Srpske napredne stranke, kao i one zaposlene u kompaniji Pink. Naravno, sve na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Molim vas da to više ne objavljujete.
- Željko Mitrović, u otvorenom pismu vlasniku i glavnom uredniku TV Pink

Ko to kaže, ko to laže
da Srbija nema more?
Ima more, ima more
dok je Svete Gore.

More... mrš.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...