Tuesday 12 March 2019

16.



"Hirurg koji vas operiše nije vam baš simpatičan. Simpatičniji vam je onaj lekar koji vas uverava da ste u odličnom stanju, da operacija nije potrebna, da ćete ozdraviti pijući čajeve. Želim da ljudi uvažavaju moj rad, ne da me vole. Cilj mi je da se vlast u Srbiji meri po tome šta je od postojećih realnih šansi svojim trudom i veštinom iskoristila za zemlju, a ne po tome kako lepo priča, udvara se narodu i kakve dobre namere ima."

Ne, ovo nije juče - po prvi put u istoriji Srbije & ostatka sveta - rekao trenutni vlasnik Gorana Vesića (dobošara svake vlasti), taj čuveni autobus-efendi kajmakam, najveći plagijator ideja i života u Srbiji 21. veka, papagaj ultralicemerja, hronični samoobmanjivač, vrhovni Bog sendvičara, kum-prelepljivač naziva beogradskih bulevara i ulica, paravan-zaštitnik kriminalne organizacije koja se odaziva na ime "Vlast".
Vučić Aleksandar, naravno.
Ne, ovo je 2001. kazao onaj na čiji su se grob gazda i pajac danas posrali po šesnaesti put.
I dalje su ubeđeni da im baš lepo ide.


"Na ovom mestu je nekada, u vreme Zorana Đinđića, u Negotinu postojala Demokratska stranka."

12. marta 2013. godine, članovi Građanskog kruga ostavili su ovu podsetnicu na izlog nekadašnjih prostorija Demokratske stranke u Negotinu, tadašnjih partnera SPS u lokalnoj vlasti. Ubrzo je podsetnica bila pocepana. Ko i zašto je to uradio... zar je uopšte bitno?
Bitno je, jer je upravo zbog toga ovako kako nam je danas.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...