Friday 15 June 2018

Napredna urogenitalna politika


Svima onima, koji organizuju, učestvuju ili podržavaju širom Srbije proteste zbog najavljenog poskupljenja cene goriva, želje&česitke&pozdrave u ime vlasti poslali su:
Abot i Kostelo
Stanlio i Olio
Lolek i Bolek
Bole i Đole
Kića i Mića
Latiničar i Kiriličar
Konj i Mulac
Levo i Desno sedište zasedanja AVNOJa

Levo & Desno J.

Pored ovih mudouhosecikesa, istim povodom se oglasio i paradržavni TV-bizon, koji bi da batinama čisti naslage kamenca po mokraćnim kanalima neupodobljenih građana. Kaže, skidam kamenac k'o kreč sa zidova u Lutriji Srbije, nestajem otoke na nogama nastale usled dugog sedenja za volanom - k'o iz patika odnete. Ništa limun, ništa sirće, striktno batinama.
Rešilo goveče da zapišava običnom čoveku neprelazne granice teritorije kaste Nedodirljivih u Srbistanu, pa to ti je.
Ništa ne kaže o tome da li bi mogao i da produva neki - eventualno - začepljeni mokraćni kanal... na onaj stari, narodski način.

Diuretik

Konačno, na istu temu oglasio se i predsednik upravnog odbora SPC o.d. lično, obznanivši vjerujuščem pučanstvu (a i šire) kakvu je torturu doživeo od tih putoblokatora, do sad nezabeleženu u istoriji srBskoga naroda. Veli on, "bejah zarobljen dva i po sata na putu, preživeh torturu, govorahu mi da im se je*e za mene, nazivaše me Vučićevim čovekom!" i sve tako nešto, koliko je uspeo da razume kroz blindirane prozore službenog Audija. Ejbre, pa zamislite samo usijani asfalt na +40 celzijusa napolju, a unutra, uz putnika Patkobolija Gavrilovića tesno pripijeni i oznojeni Amfilohije + Jovan... Tortura, jašta! Samo je još falio Pahomije, pa da razulareni Soroševi plaćenici krenu u otvoreno, a ne samo verbalno nasilje! Da padne i kolektivno zlatno tuširanje po osveštanome Audiju A6, bez Đukinih batina, i po Kačavendinom receptu!
Ali, ko ga je zarobio, mučio, streljao, silovao - možda Nemci? Ne, oni su naši najveći prijatelji.
A tortura, da ne pade i neko nabijanje na kolac, da nisu Turci? Jokmore, oni su naši najveći prijatelji.
A ono "ko ga j..." i ostalo, da nisu šiptari, ustaše, balije? Iš, bre, pa tek to su nam sve najveći prijatelji!!!
Aman, ko su bre oni, onda? Ko?! I ko je spominjao Vučića, da nisu možda građani ove kaznione od države, kojima je više preko glave podjebavanja odozgo, odozdo i sa svih drugih strana sveta?
Tačno, oni su naši najveći neprijatelji.

Sv. Prepucije (za neupućene označen strelicom od strane uredništva Informera)

Autor teksta u Informeru, da ponovimo gradivo, kaže sledeće: "Je*e nam se za patrijarha!" i navodi da je tekst nastao na osnovu izjave ("Kako kaže za Informer, on je bio...") koju je patrijarh Irinej lično dao za taj list. Za pismene - lepo piše.
Da, i u čemu je problem?
Pa, ili patrijarh ima dobrano pogan jezik, neprimeren funkciji koju vrši pod budnim okom Gazde sa Nebesa, ili mu takve pogane izjave u usta meće niko drugi do D. J. Vrhovni Ork Informera Vučićević lično.
Ako je u pitanju prvi slučaj, SIZ Nebeski bi morao nešto tim povodom da preduzme na račun svog arhiduhovnika koji koristi neduhovnu varijantu rečnika. Ako je u pitanju drugi slučaj, zašto Miroslav Gavrilović onda lepo ne presavije tabak, pa za uvredu lika & dela još lepše odere od kazne Gazdinog medijskog kera #2?
Pa kad urogenitalno i rektalno izađe iz samog sebe, da taj konačno sazna zašto je to tako i bez Đukinih batina, tvitovanja zaludnih budala ili uređivanja sopstvenog tariguza sa nacionalnom frekvencom, koji mu uglavnom služi kao portikla dok gleda gazdu u leđa iz žablje perspektive.
Zašto? Zato što nisu pametni, koliko to misle i naokolo o sebi pričaju.
Naprotiv, kolektivno su glupi k'o mišićno-sunđerasti omotač uretre. Zbog toga samo o tome i pričaju.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...