Thursday 9 November 2017

kremaSNSko proročanstvo



Kada me Ameri budu pritisli uza zid zbog svega što sam im obećao oko Kosova, i kada dupe zapadnobalkanske stabilnosti više ne bude imalo lufter-opcija, raspisaću parlamentarno-prestoničke izbore za ustavotvorne skupštine na svim nivoima Srpske Kradikalne Stranke - od kućnog saveta do sindikata partijskih kupleraja i ostalih rasadnika SNS kadrova za najviše funkcije. Ma neka se nose i oni, i njihovi pritisci, i njihovo Kosovo... je srce Srbije zbog koga je Srbija večito u nekom stanju društvenog infarkta.
Ja znam kako ću okončati:
Oni će nam oteti Kosovo samo na osnovu mog potpisa & pečata, ali ja ga nikada neću dati u sebi, baš kao i drug Sredoje, nego šta, i zato ću 2018. raspisati vanredne izbore koji će umiriti neizbežnu paniku u redovima ovih mojih budala koje mi veruju i misle da ih neću zajebati. Biće to poslednji vanredni izbori pre redovnih 2020. i oni će imati vremena da uživaju u pobedi, taman dok ja šmugnem tamo gde znam da ću okončati. Naravno da nisam blesav da to bude ovde, pa ko još ovde želi da okonča?! Tako je, samo opozicija, mrzitelji i nedostojni ljudi.
Eto kako ću okončati... svoje trodecenijsko zajebavanje ove zemlje i naroda.
Ne, nisam rekao pogrešnu godinu narednih izbora posle vanrednih, to ste vi iskonstruisali u vašim glavama. Ja savršeno dobro znam da sam kazao "da su oni u SNS, koji su za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, to zagovarali kako bi 2022. godine zajedno bili održani predsednički, parlamentarni i beogradski izbori." Znači, to nisam rekao ja, nego oni.
Dakle, obećavam vam četiri godine mira i tišine, tokom kojih nećete smeti ni da prdnete bez članske karte SNS, a kamoli da vam na pamet padne nekakva blasfemična ideja o neupodobljenosti.
Jer - znate već - neću više ništa da čujem.

iz kremaSNSkog proročanstva
izdanje za petoljetku 2017-2022

***
Nemački jezik, pored povremene preterane komplikovanosti imenica, ponekad ume da bude i pomalo zajeban, naročito za mozgiće zapadnobalkanskih tribala (kojima je Švabija povazdan u podsvesti bila i ostala druga domovina). Na stranu nesporna činjenica da je ovdašnja gramatika svih mutacija istog jezika zasnovana i na određenim elementima preuzetim iz nemačke, ali neke od nemačkih složenica zaista pogađaju direkt u metu. Barem kada je naš случаи u pitanju.
Spoj nemačkih reči fried (mir) i hof (dvorište, ograđeno mesto) daje složenicu friedhof.
Groblje.


Nina Hagen Band "Auf'm Friedhof"

Na našem groblju, ti i ja u miru ležimo
Na našem groblju, svi smo srećni

Vaistinu.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...