Saturday 25 November 2017

Zamenik pokreta


U petak je u Negotin pristigao prvi od najavljenih prestoničkih cirkuzanata: šok Dragomir Karići. Odmah je održao sednicu "organa gradskog odbora PSS" (prc!) na kojoj je jednoglasno odlučio da se njegova ekipa ipak neće pojaviti sa izbornom listom, već će - takođe jednoglasno - podržati listu "okupljenu oko SNS čiji je nosilac Aleksandar Vučić". Kako ovdašnja TV-u-Transu objavljuje, "ta odluka je potvrđena na sednici opštinskog odbora Pokreta Snaga Srbije, kako je rekao Dragoljub Karić, zamenik tog pokreta".

Drago, zamenik pokreta

Ukoliko se još uvek niste onesvestili od IQ spikerke - ima još:
Karići će podržati pomenutu listu jer je to "normalno, obaveza više, to znači da će da izvrše onu patriotsku obavezu - a danas je svako patriota ko zaposli jednog čoveka, pogotovu mi".
Na kraju, šok Dragomir je bio toliko oduševljen izgledom loksodroma od štampanog betona u centru Negotina, da je lično, u oko kamere, odmah velikodušno ponudio "ulaganja i bratimljenje sa nekim gradom iz Kazahstana". Verovatno će uložiti u izgradnju lansirnog centra "Bajkonur 2", da se odavde što pre vrate na Mars neki koji su s njega pali.
Čekbremalo - šta je na kraju tačno: dragoMir ili dragoLjub?
Nebitno. Može da se zove i Miroljub (ili Ljubomir), ko takve uzima za ozbiljno gori je od njih.

p.s.
Pravi naziv liste koju je "zamenik pokreta" podržao, glasi:  
"Aleksandar Vučić - SNS - SPS - Ivica Dačić".
Okreni ih, obrni - mišljenje im otpozadi, rekao bi inspektor Hari Kalahan.
Kakva lista, takva i podrška.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...