Wednesday 6 September 2017

INOUT


ime: StevIN Seagal (mr. Blackdeath)
žanr: akcioni
produkcija: Hollywood
vs.
ime: Alexander WoolOUT (cmrd. Blackadder)
žanr: parapsihopatološko-huškački
produkcija: Bolidwood


- Poštovani gledaoci, moje ime je ponovo Biljana Popović - Štula, a večeras u studiju RTSPinkBKHappyTV imamo specijalnog gosta iz Kine, koji će prokomentarisati ove dve pojave u našem društvu. Druže Brus Li, dobro veče i recite nam odmah na početku, šta mislite - ko je jači: mr. IN ili drugospodin OUT?
- Odmah na kraju ću vam odgovoriti na vaše pitanje. Ta dvojica su u branši poznati kao Wussy i Pussy, i bespredmetno je govoriti ko je od njih jači. Iako se, na prvi pogled, razlikuju u tehnici koju primenjuju, obojica su zapravo nebitni po bilo kom osnovu. Jedino što je bitno, i što je poruka kung-fu filozofije u vašem slučaju, predstavlja činjenica da i jednom i drugom vaši policajci i vojnici otpozdravljaju klimoglavom. Znate, u onoj našoj armiji od terakote nema ni jedne jedine figure koja je pognute glave, čak ni konji. Nema od vas takvih ništa, i zato odoh ja da zatvorim radnju. Biznis ne čeka, naučite vi ovde već jednom i tu šaolin filozofiju, umesto da gubite vreme na nijanse crnog.
- Sun-tzu tijbm, druže Li, ala ih oplete! Pa kako ovo da pustim u nacifrekventni etar, naročito sad, kad je Bogoljub dao pare Željku da integriše RTS i Pink u BKHappyTV?! Si ti bre normalan, oćeš da ti sledeći put tražim fiskalni u radnji pa da najebeš? Da te Gazda čita kod Marića, to oćeš, a? Hajde, reci, šta da radim sa ovom tvojom izjavom... i tim urokljivim očima. Šta?
- Ostav. Svi.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...