Monday 23 January 2017

Veliki Inkasant


Veliki Inkasant je govorio:
Odsadpanadaljeiubuduće ja ću da lično očitavam, sam, sve strujomere u Srbiji! Pa nećete bre vi mene više da varate, ni ceo ovaj narod. Sad ćemo tek da vidimo ko će da koristi struju za pečenjaru... a ko su ti što se razbacuju strujom za kuvanje ručka, mlevenje kafe, grejanje, klima uređaje, frižidere i šporete, negledanje televizora i proseravanje po internetu, kojima (umesto da ručno peru usrane gaća i pelene - zbog sticanja imuniteta) radi veš mašina, ili za šišanje, feniranje, usisavanje, punjenje akumulatora za kola i mobilnih telefona, na satove sa budilnikom i nahtlampe, lustere i meko osvetljenje (pored toliko lojanica i voštanica domaće proizvodnje), na satelitske antene i električnu ćebad. Na električne snove.
Sram da vas bre bude, nedostojnijedni, zbog vas i vašeg iživljavanja Veliki Dispečer ne može više ni ražanj da okrene a da ga neko posle ne natera da pusti suzu, i sve to samo zbog toga što uporno odbijate da se odreknete te komunističko-hedonističke navike za komforom u foteljama vaših ugrejanih... ne, usijanih soba! Čovek krvari suze na oči, a ja gaće, a vi tako?!
Sram vas bre sve bilo, ajde meni, al' da njemu sirotom tako nešto uradite...
Pa od čega danas čovek pošteno da živi pored vas takvih, narode moj, a?!


Bre, ludo k'o struja.
Zato što je odličan marketinški potez kada nateraju raju da od njih traži sve ono normalno što joj ne daju. Zato što su pametni. Samo ovde i nigde drugde na planeti.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...