Friday 24 June 2016

Radio Promaja


Kada mediji poput Radio Košave objave ovakvu vest, nekako poluautomatski ekspresno izražavamo najmanju sumnju u istinitost objavljenog - takvi zapravo i postoje da bi objavljivali ludorije pomahnitalih pripadnika političke kaste i njihovih partija sa posebnim potrebama.
Elemdaklem, Radio Promaja srBopučanstvu od sabajle dade na znanje sledeće:


Šansa... Zicer, more.
Šta bre "ako", ima da idu i tačka. Nećemo više ništa da čujemo. Tišina tamo.
Чutite!

Najavljeno je da će drug madatar Aleksandar V. Čić postaviti druga Aleksandra V. Lina za prvog policiota Napredne Srbije. Dok nas to i stvarno ne zadesi, drug Lin treba podhitno da preuzme funkciju v.d. selektora nacionalnog fudbalskog tima i u naredna tri dana maksimalno efikasno pripremi reprezentaciju za meč protiv Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva. Da ne čekamo predugo na tu rotaciju ENG/SRB u EU, nego odmah - već koliko danas - krenemo svom snagom u ubrzani postupak napredne harmonizacije i pristupanja Uniji.

Imam i bolji predlog, da prostite - nadogradnju Julinovog:
  1. Srbija treba bukvalno (geografsko-fizički, jok nogekako!) da zameni Englesku u Ujedinjenom Kraljevstvu, ukoliko njegovi ostali delovi žele da ostanu u EU (Vels, Škotska, Severna Irska). Sve Brexit Engleze (52%) preseliti na Balkan a Srbistance na Ostrvo. Koordinatori transfera će biti Mića Jovanović, Vladeta Janković, Aleksandar Karađorđević i Jedan Anonimni Radnik u indijskoj gvožđari, poreklom Odavde.
  2. Aleksandar V. Lin menja ime u Alexander W. O'Lynn i postaje novi premijer u UK ukazom patrijarha hidrokefalne Britanske Pravoslavne crkve Amfilohija Hajlenderskog, donetog rano jutros u Patrijaršiji BPC na Rumiji.
  3. Oksford, Kembridž, Iton & sl. momentalno postaju isturena odeljenja Megatrenda, Edukonsa i Univerziteta "Karić-Leposavić", uz obaveznu nostrifikaciju svih diploma u poslednjih 300 godina radi usklađivanja sa domaćim veronaučnim obrazovnim sistemom.
  4. Srbija zadržava svoju zastavu (naravno) ali do finala EURO2016 će je isticati izvrnutu, u znak podrške Rusiji koja je nepravedno eliminisana iz daljeg takmičenja.
  5. Vimbldon je Srbija! (odsadpanadaljeiubuduće)
  6. Uvodi se na 20 godina fiksni kurs 1GBP = 1RSD radi lakšeg transfera bilateralnih i međunarodnih potraživanja i obaveza, kao i razmene zaliha zlata i sveže odštampanih novčanica u odnosu 1:1. Talon da ide nama.
  7. Himna Kraljevstva postaje:


Naravno.
Dokle ćemo više da se pravimo Englezi vekovima, red je da to i postanemo. Od danas. Pistolsi su bili malji deca, kakvu mi anarhiju umemo da napravimo. Btw. još koliko danas, započeti pregovore Engleske i Srbije oko toga kome će pripasti Sex a kome Pistols.
Ravnopravno.

p.s.
Ua Island!
Pa gde nam u osmini finala zapadoše naši tradicionalni Vilotići na travnatom terenu (baš kao i Farska ostrva +
sve bivše republike SSSR koje su nad nama ostvarile svoje prve istorijske pobede u međunarodnim utakmicama). Kako bre, da se sve nama nešto po prvi put u istoriji sluči...
Hoće to, narodu kome je Radio Promaja u etru a bogami - radio ne radio - i u glavi.
Narodu, kome je Vulin nešto.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...