Saturday, 31 August 2013

Varikinitis Vulgaris Rapida


Veseli narode, čekaju vas konjaci, čekaju vas vaši snovi, navijajte sportski! Naprijed promatrači odlučni, čekaju vas stadioni. Praznite se, praznite se... Sad! Pazi što vičeš! Juriš u javna kupatila, tu su vaše strasti, tu su tajne kamere. I zato pazi što vičeš! Ipak pazi što vičeš.
Pazi što vičeš!Samo napred Negotinci - perite biografije, drnčite ih jer će vam zatrebati. Do lokalnih izbora ima manje od šest meseci. Možda su birači zaboravili na Lokalne Pizde, zamajosani silnom rekonstrukcijom prošlosti, čini se da su sasvim odustali od sebe i sopstvene budućnosti. Ne napredne, već normalne.
Zato, naprijed gospodo, braćo, drugovi, u NLO: Nove Laži i Obmane!
Može vam se.

p.s.
Čaršijski abrovi ovih dana kažu da su negotinske demokrate rešile da istupe iz lokalne vlasti, tako što će njihovi odbornici kolektivno preći u SPS (koalicioni partner, još uvek). Ma ne verujem, mada...
Prethodnog vikenda su neki videli NLO kako leti iznad južnog dela grada, ali i iznad sela Mokranje. Verovatno je snimao loksodrom od štampanog betona u centru Negotina, da vidi mesto sletanja "nove" lokalne vlasti u najavi. I kud baš odbornik DS iz Mokranja da preleti u SPS, skoro u isto vreme... Isto kao i onaj LDPNTKovac, iz Litl Roka.
Moglo im se.

No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...