Saturday 29 July 2017

Car Boris & Krlo Akrobata


BORIS TADIĆ: Ne vidim sebe kao novog lidera opozicije. Nije realistično ovog trenutka da pristupam nekim ujedinjavanjima koja su van svake funkcionalnosti.
(Kurir, 06.05.2014)

NA DUGOM ŠTAPU: Tadić bi na čelo opozicije, demokrate ni da čuju. Lider SDS Boris Tadić bi da bude nosilac izborne liste i kandidat za premijera ujedinjene opozicije, što smanjuje šanse za dogovor.
(Blic, 19.01.2016)

TADIĆ: Opozicija blizu dogovora i za Beograd i za parlament.
(N1, 26.07.2017)

Tadić, opozicija... u istoj rečenici?
Ima ovde i ozbiljnih ljudi, a ne samo budala koje se na to pale. Potpuno je nejasno ko i iz kojih pobuda plaća oglasni prostor koji mediji posvećuju ovom liku. Osim, ako... Tadić niti ima stranku (kao i gomila sličnih njemu) niti je opozicija i najbolje bi bilo da se konačno učlani kod Koštunice, gde god to bilo i šta god značilo.


Boris Tadić je spodoba na koju normalan čovek ne troši ni trunku vremena i energije. On je offspring onog dela zla koje nije uspelo da se uvuče pod Miloševićeve skute, pa je tokom devedesetih sralo da je "opozicija" i dočekalo svojih pet minuta nakon Petog oktobra da sjebe i ono malo nade kako bi ovde stvari mogle da budu drugačije. Sa Tadićem i njemu sličnim kriptonacionalističkim skotovima - nikad.
Toma Nikolić nije rušio stranku koju je osnovao, zašto bi pa to uradio Tadić?
Potpuno je svejedno da li bi takav neko bio na čelu ili dupetu takve opozicije, koja bi da opet proda podmetačinu "samo da ga oborimo pa onde ćemo da idimo šta dalje..." - kao što je to uradio rahmetli DOS sam sebi nakon Petog oktobra. Zahvaljujući takvom "opozicionom" ponašanju kada su došli na vlast, i poganom kurvanju sa Dačićevom bandom, danas imamo kradikalsku hordu koja je uzjahala celo društvo i nema nameru da se odatle skine redovnim putem. Stoka jedna naprednjačka, neće da puste Borisa Ludog da opet malo on... A on njih jeste. Zaista nije lepo s njihove strane, tako da mu uzvrate; čak, ne bi ni mnogo naprednjaka najebalo, da se kojim slučajem Car Boris od Sarajevske Mazutare vrati na tron - pa ionako im pola članstva čine oni koji su u njegovo vreme bili članovi DS. Dobro, bili su oni pre njega i u DSS, JUL, SPS... ali nećemo sada da se bavimo prošlošću i revanšizmom, treba gledati u budućnost i umeće mogućeg povratka međ' Borisove unapređene demokrate. Jbg, stručnjaci su to, dokazani, ne treba ih olako odbacivati, baš kao ni Borisa od Prosute Sikter-Kafe.
Forenzičari bi garantovano mogli lako da dokažu da li je ta prolivena kafa bila Frankova ili Santos-Batina. To bi debelo moglo da pojasni mnoge stvari koje se dešavaju na domaćoj poitičkoj estradi.

Ima još:

NEBOJŠA KRSTIĆ, marketinški stručnjak: Samoljublje ih je ubilo. Ceo model delovanja opozicije svodi se na samoljublje, na veru da ih glasači izuzetno vole, ali greškom ne glasaju za njih.
(Informer, 28.07.2017)


Narod kaže "Zlato ide na zlato, a rđa na rđu" i "Nije zlato sve što sja".
Hajde u neku paru da će "marketinški stručnjak za kolonoskopiju in vivo" opet raditi za Tadića? Živi bili pa videli, ili po narodski "💩 se na 💩 lepi".
Bilo i biće.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...