Wednesday 23 March 2016

loBOTomija


- E... dobro veče, izvolite.
- Dobro veče. Ovde Nebojša iz Beograda. Eeee... želeo bih da glasam za predlog broj sedam...
- Aha.
- ... zato što sam uveren da za gospodina Vučića Beograd nije tajna, i da njegovo znanje i njegova energija i, da kažem, njegov graditeljski, rekao bih, potencijal, su nova nada za sve beograđane, pogotovu za nas mlađe i siguran sam da će on biti sjajan gradonačelnik.
- Hvala vam, prijatno.


Šta ovo bi?
Pa... ništa, gospodine.



Utisak nedelje
B92 15.08.2004. (cela emisija)

Gosti - kandidati za gradonačelnika Beograda:
- Nenad Bogdanović (potpredsednik DS)
- Zoran Drakulić (privrednik, DSS)
- Aleksandar Vučić (gensek SRS)

I tako, videli smo tadašnju ogromnu zainteresovanost Maloga Šešelja za Prokop & Savski amfiteatar. Čovek toliko voli amfiteatralnost, da je, kada je postao Aleksandar Veliki, morao za gradonačelnika da postavi Maloga Sinišu kome je dato u zadatak da završi gospodarevu ogromnu zainteresovanost. Plus, morao je još nešto. Ako se pitate "Šta još, aman?!", onda prvo dobro pročitajte poziv upućen (tada samo) telefonskim botovima SRS preko foruma Srpski nacionalisti, četiri dana pred pomenuti Utisak. Tu lepo piše šta je sve još bilo pod moranje:



Nebojiša iz Beograda...
Od bota do ministra sile. Čista lobotomija - svom snagom. Šta sve jedno K može da učini od radikala... Čudo.


+
A čudo je i jučerašnje glupiranje sa reflektorskim "farbanjem" nekih javnih zgrada po Beogradu, u boje belgijske zastave kao znak solidarnosti sa tom državom koja se našla na meti napada islamskih terorista. Palatu Albanija su ofarbali u boje rumunske zastave iz ko zna kojih razloga, a skupštinu Grada po PS-u. Ako nisu imali načina da Albaniju (...) osvetle crnom bojom, kako im je onda to uspelo na Skupštini - možda su tamo isključili plavu? Ili su, jednostavno, pogasili javnu rasvetu i tu stranu zgrade ostavili u mraku?
Do sad nisam čuo da postoji reflektor koji baca crnu boju, tako mi Borke Vučić.



U stvari - postoji. To je onaj reflektor koji baca mrak u po bela dana, 24/7. Najnoviji izum domaće napredne tehnologije. Dovoljno je samo uključiti televizor i kliknuti na bilo koji od hiljadu Pinkformer kanala - instant mrak. U pomrčini srpskog palanačkog uma sve su mačke crne, pa tako i one plave. Kao što rekoh, čudo neviđeno.

K-čudo.

p.s.
Kako stoje stvari, zajebali su se i u Njujorku na istu foru s bojama. A čiji ono beše prijatelj tamošnji gradonačelnik, ha? Hajde ti, da ti iz Beograda, kako ono beše ime... Nebojiša, da, sećam te se, reci deder čiji?! Moooo... Moj! Tako je bre, Zameniče. Biće od tebe jednog dana kancelar, pazi šta ti kažem, a ti znaš da ja neću da lažem.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...