Tuesday 23 July 2013

Karamiško


Miroslav Mišković - Otet 2001. godine, držan u šahti, sutradan pušten uz otkup od 7 miliona rajhsmaraka. Tada je izjavio: "Ja sam svoje otplatio". E pa nisi. Uhapšen 2012. godine, pritvoren, pušten posle 7 meseci, kaucija 12 miliona rajhseura. Vlasnik Delta Imperije, po mišljenju pravnih stručnjaka, predugo je držan u istražnom pritvoru, "da ne utiče na svedoke" - one iste koji su sada listom prešli iz Odbrane na stranu Tužilaštva. A od danas, za očekivati je da Tužilaštvo pređe na stranu odbrane, lakše se diše.
Pošteno.

Prema rečima Dinkića, u narednom periodu ne bi trebalo da se dešava da ljudi “trunu po pritvorima po godinu dana”, kao što je “sadašnji ministar poljoprivrede Goran Knežević 13 meseci proveo u pritvoru, da bi ga onda sud oslobodio, što je nedopustivo”.
Ljubi ga Vučić.
Borka. 

"Bogoljub Karić: Vraćam se u Srbiju u Novembru." Ako treba, ću platim.
Bogoljub se vraća kući (jevanđelje po Palmi). Spreman da dokaže nevinost, angažovaće karleušinog plastičnog hirurga u cilju rekonstrukcije presumpcije.
"Povratku Bogoljuba Karića je vrata otvorila promena Krivičnog zakona, odnosno izmena člana 359. čime je zloupotreba službenog položaja koja mu je stavljana na dušu prekvalifikovana u zloupotrebu odgovornog lica. Tako krivično delo zbog kojeg je za ovim biznismenom raspisana međunarodna poternica više ne postoji."
Dinkić (kata #2): "Da sam na Karićevom mestu, vratio bih se i tražio fer suđenje!", ali bez povraćaja PDV na sve do sad zaplenjeno.
Halal!

Irinej M. Gavrilović je u knjizi utisaka u Moskvi zapisao da je "malo kompanija koje na sličan način promovišu srpsku istoriju, kulturu i tradiciju van granica Srbije, kao što to čini BK grupa".
Dragomir Karić, poslanik: "Porodica Karić će učiniti sve da poslovni kontakti i suživot Albanaca i Srba na Kosovu što pre zaživi". Baš se uklapa u izjavu patr.srB. I.M.Gavrilovića, od 'onomad': "Predlažemo suživot sa tim narodom sa kojima živimo stotinama godinama, ali, na žalost, taj narod ne trpi nikoga pored sebe. To je naš veliki problem.", ne spomenuo se.
Stvarno, izgleda šašavo ali ne boli.

Mirjana Marković, sankilotkinja: Abolicija, bez kaucije.
Poternica protiv M.Marković obustavljena zbog zastarelosti postupka.
"Ne fmem nifta da kažem, niti bilo fta da komentarifem. U Mofkvi pada kifa. Fto fe mene tiče mogla bi da pada 365 dana. F izuzetkom jula."
Jul je, Vuline.


***
Doviđenja, i hvala na svim ribama.
Vidimo se na izborima.

Čitulje su preseljene na FaceBook.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...