Wednesday 22 May 2019

Dosta breee



Rešenje problema stada nisu Vođe u crnim odelima. Oni su problem.
Rešenje problema stada su crne ovce. Oni koji svima smetaju i protiv kojih su baš svi. Uzbunjivači. Misleći. Neuklopivi u palanački neum. Oni koji štrče svojim "ja" i nikada ne govore "mi" i "moramo". Samo tako ljudi prestaju da budu stado i postaju društvo.
U suprotnom... good night Srbistan.
I dalje.

p.s.
Ukoliko ste pomislili da je Vučić originalan (tj. po prvi put u istoriji) sa ovim autobuskim karavanima i sendvičarenjem, prisilnim okupljanjem zaposlenih u državnim firmama i ustanovama, pa čak i izvođenjem dece iz škola u vreme nastave u cilju davanja "podrške" Vođi - grdno grešite. I to je plagirao, kao i sve ostalo što radi.


U tekstu koji prati ovaj video klip, kaže:
"Kako izgleda Putinov Puting - Budućnost Srbije?
Fenomen mitinga podrške vlasti koji organizuje sama vlast je u Rusiji odavno poznat pod nazivom Puting. Šuška se da se pojava Puting polako proširuje i na Srbiju, na čemu braći Srbima u ime svih Rusa velike čestitke."
Od Putina mazneš mitinge podrške sebi, od Miloševića kontramitinge protiv opozicije, štrpneš malo levo, malo desno, malo gore, malo dole, strpaš u svoju usijanu ludaju, dobro protreseš i prijaviš novi patent za "po prvi put".
A stado... konsternirano blene u Vođu.
I bleji.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...