Friday 19 October 2018

Zbun


Ne kaže se "A?", nego "Molim?"

Dakle, kako stvari stoje, opet je aktuelno masovno brisanje postova i linkova sa jučerašnjeg kradikalskog zamlaćivanja novinara (skr. KZN). "Problem" je što to prolazi kod društvenih mreža i portala na koje lokalna srbistanska vlast može da utiče, ali ne i kod komišijskih, da prostite - prekograničnih.
Dovoljno je da samo jedan novinar među "novinarima" postavi pitanje na pravi način i dnevne medijske monodrame Dugačkog Brata poprimaju sasvim drugačiji i problematičan tok. Po Njega, naravno. Poslednji primer jbludzbunjenosti pomenutog predstavlja obraćanje novinara N1 Miodraga Sovilja onome ko bi na pitanja trebalo da odgovara a ne da ih sam sebi postavlja (ne odgovara on čak ni tada, da se ne zanosimo), kao i samonokaut Upitanog koji je u ovakvim situacijama uvek neizbežan.
Tanjugara još uvek nije uklonila snimak sa svog YouTube kanala (što ne znači da neće), a ostali Državni Ljubimci ga, izgleda, "nikada nisu ni imali". OK, nema frke, možemo i moramo sasvim lepo da živimo i bez njih.

Evo snimka:

18.10.2018.

Kao bonus, evo i snimka sa septembarske KZN, na kome novinarka niških "Južnih Vesti" Jovana Adamović istom tehnikom takođe primorava Vođu na samonokautiranje u prvoj rundi.

28.09.2018.

Oni neka samo nastave da brišu, ovde još uvek ima i živih ljudi kojima pamćenje nije nalik "pamjati" kokoške šlogirane na letnjem suncu u podne.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...