Tuesday 11 April 2017

Operacija "Mumija"


"Posle brze, odlučne i nadasve efikasne akcije Službi, konačno je uhićen glavni&odgovorni krivac za neispravljene logičko-računske omaške u izbornom materijalu i neslaganje u broju upisanih birača. Pronađen je i dokazni materijal na kome se lepo vidi kako je on počinio to teško krivično delo protiv naroda & države. Na fotografiji se lepo vidi kako taj zločinac, kanibalističke lubanje i čkiljavog pogleda serijskog ubice, opozicionim prolaznicima, glumeći nezainteresovanost zapravo ZA DŽABE nudi glasače iako je zvanični cenovnik uredno bio istaknut i - to se mora obavezno naglasiti - pošteno plaćen od strane Velike Partije za svakog iznajmljenog glasača!
Kako i zašto je moglo da dođe do ovako teške subverzivne delatnosti, utvrdiće dalji tok istrage. Sada je jedino važno to da je ovaj (još uvek neimenovani) kriminalac priveden pravdi, kao i da građanstvo ima ostati mirno em poslušno, ne nasedavši više na provokacije stranih centara moći, mrzitelja, nedostojnih ljudi, izdajnika, pacova i hijena. Identitet iznajmljivanih glasača je u većem broju već bio poznat organima reda i gonjenja Ministarstva istine. Sumnja se da je jedan broj glasača sa inkriminisane slike ipak bio uvezen iz inostranstva, ponajviše zbog naglaska. Takođe, veoma je indikativno (za otkrivanje nalogodavaca) i to što fotografija sa lica mesta vuče na žutu boju, što ukazuje na moguću povezanost sa bivšim režimom i njihovim kandidatima koji stoje iza svega.
Pratite i dalje naš informativni program i ne skidajte sa ekrana roze filter koji je trenutno jedina pouzdana zaštita od sublimiranh poruka neprijateljske boje.
p.s.
Obavezno se raziđite, nepoželjno je okupljanje na javnim mestima u grupama većim od jedan."

- zvanično saopštenje povodom združene akcije "Mumija2017"

photo: Egyptian mummy seller (1875)

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...