Wednesday, 12 April 2017

194-CALL-SNS


Saopštenje press službe Mesnog odbora SNS "Hitna pomoć - Aleksandar Vučić"
Beograd (Savamala)
11. april, 17:59

Sinoć, dana 11. aprila 5. godine Naprednog doba, u ranim večernjim časovima tačno u 18:01, naš dispečer je primio poziv za hitnu intervenciju sa lokacije u najstrožijem centru Beograda na adresi Terazije br. 23. S obzirom na rušilačke demonstracije koje u navedeno vreme svakoga dana održava šačica večitih studenata, lažova, narkomana, pijanica, mrsomuda i nerotkinja, znali smo da nam sledi intervencija visokog rizika u otežanim elementarnim uslovima. Zbog pomenute mase šačice, bili smo prinuđeni da na lice mesta prvo pošaljemo buldožera naše službe, gospođu Nadu Holbruk-Macuru, koja je nadljudskim naporom prokrčila prtinu, kojom se potom probijalo naše specijalno vozilo sa žičanim raonikom (model "Marica91").
Na adresi sa koje je bio upućen poziv, stanje je bilo sledeće:
U kancelariji na osmom spratu, zatekli smo uplakanog St.Krk. kako se istovremeno histerično smeje, u očaju krši ruke i čupa periku napravljenu od vlasi Jovanove i Milanove kose. Pred njim je na podu, okrenut naopako, ležao njegov radni sto ukrućenih nogu podignutih u vis. Unezvereni St.Krk. je sve vreme kao u delirijumu sebi mrmljao u bradu 'ubiše ga, kučke agresorske', a naši radnici su jedva mogli da razumeju njegovu nepovezanu priču o tome kako je, začuvši šačicu pištaljki pod prozorom, radni sto najednom pretrnuo, zakolutao fijokama, uhvatio se za interfon i stropoštao na pod. Napomenimo i to, da zvuk kineskih pištaljki koje oni koriste strahovito podseća na zvuk krda razjarenih žižaka u belogardejskom kredencu. U trenutku dolaska naše ekipe, sto nije davao znake života a simptomi kliničke smrti su bili jasno uočljivi. Na stolu su, takođe, bili primećeni tragovi mrtvačkih fleka od prosutog viskija i blatnjavih cipela. Odmah je pristupljeno reanimaciji, koja je bila sprovedena u otežanim okolnostima ako u obzir uzmemo činjenicu da je prilikom pada bio polomljen ključ brave na fijoci sa vitalnim funkcijama.
Reanimacija je sprovedena ubrizgavanjem koktel-injekcije Belocida, Fentina i Žicida u šupljine stola, kao i bravotomiju na već pomenutom mestu preloma. Posle nekoliko puta ponovljenog postupka, koji je uključio i kranijalnu defibrilaciju tada već megahisteričnog St.Krk. bili smo prinuđeni da konstatujemo prestanak vitalnih funkcija stola kao i prekid komunikacije sa realnošću njegovog vlasnika.
Sto je iz kancelarije iznet u 20:59 dok je obeućeni St.Krk. kroz podrum Bezistana izvučen sa pomenute lokacije i preko Trga Marksa i Engelsa, kroz depo nekadašnje zgrade Gestapoa, bezbedno dislociran na tajnu lokaciju predviđenu u ovakvim slučajevima. Tom prilikom se gospođa NHM ponovo istakla jer je pri sebi imala ključeve vrata svih prethodno pobrojanih prostorija i koridora, što je (kako se kasnije ispostavilo) bilo od krucijalnog značaja za relativno uspešnu intervenciju naše Službe u inat malobrojnim zločincima-uličarima koji su prouzrokovali ovaj incident.
Ekipa je napustila mesto intervencije tačno u 21:01, kada je kretanje centralnim gradskim ulicama ponovo postalo bezbedno, odnevši žrtvu u reanimacioni centar IKEA na dalji postupak. Na fotografiji se oko vozila ne vidi razularena šačica rušilačkih demonstranata zato što je šačica i zato što je prošlo 21:00 časova.


Poštovani Beograđani, hvala na ukazanom poverenju i višeslojnom strpljenju u ova teška vremena po našu državu i naš narod, kada su jedinstvo i čvrstina jedina brana nadirućim hordama haosa i bezumlja, od kojih će vas naša interventna Služba svakodnevno braniti u periodu od 18 do 21 čas ako treba čak i neradnim danima kada sav pošten svet treba da odmara - pa i mi sa njima.
U to ime, svi na svoje zadatke i neću više ništa da čujem.

Volim i ja vas
pre 18 i posle 21 čas

Vaš,
Aleksandar Veliki
predsednik MO SNS HP-AV

No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...