Thursday 6 October 2016

Hortikultura


Na Vračaru, u prizemlju zgrade Opštine, pre tri meseca je otvorena nova ekskluzivna cvećara u kojoj možete kupiti ili naručiti sve vrste japanskih ikebana (moribana, nageire, rika, heika, šoka/seika, kakebana, đijuka) ali i onu jednu domaću (papazjana). Cvećara je posebno specijalizovana za uzgoj uznapredovalih bonsai-partija koje su toliko kompaktne da ih uvek možete nositi sa sobom, po želji i potrebi. Imaju i suze od uvelog rezanog petooktobarskog cveća, naravno.


Poslovođa-aranžer, iako nov u branši, izgleda pomalo poznato... Mada, pogled može da vara, jer lepota leži u oku onoga ko gleda. Kako god, vračare & vračarci abruju da je pravi gazda te cvećare neki proizvođač ruža, ratluka i kišobrana iz Bugarske, koji kompletan asortiman svojih proizvoda na ovdašnje tržište plasira preko Rasima Portfeljanovića Večitog. Mladi agilni poslovođa je tu samo da bi privukao mušterije.
Ukoliko ste zainteresovani da njihove aranžmane imate i u svojoj Palanci, pozovite broj telefonske centrale opštine Vračar. Neko će vas tamo proslediti dalje - možda ne na pravi broj, ali svakako na pravu osobu. Pa da jedni drugima pljunete u šake & obraze i potvrdite pazar.
Kalenić-pijaca je bre to, ej!

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...