Wednesday 18 March 2009

Idiotwood Studio Productions

U duhu prepoželjnih €vrointegracija, NTK vlasti stupile su u kontakt sa nekoliko svetskih filmskih producentskih kuća, a sve u cilju preporoda posustale nam privredne&preduzetničke situacije, koja će morati neizostavno da se poboljša priključenijem novih metalurških tehnologija iz uvoza. Stoga, zbogzatoradi, elem, odmah se pristupilo jednom fabulozno fantastičnom projektu, pa su pomenutim korporacijama ukazom Komande grada ponuđene neverovatne i u njih neviđene lokacije i destinacije za snimanje striktno filmskih nastavaka poznatih blockbustera i oskarovaca!
Evo ponuđenih projekata koji su ekspresno pristigli i još eksplicitnije prihvaćeni, obeućeno oberučke - skoro pa trojeručke, te se odmah pristupilo realizaciji njihovoj (dati su originalni posteri prvih filmova kao i skrinšotovi naših, da prostite, nastavaka):

Madhouse (Ludnica) 1/1990, 2/2005, 3/2009
žanr: 1/komedija, 2/horor, 3/skupštinsko ludilo

Uncle Tom's Cabin (Čiča Tomina Koliba) 1/1987, 2/2009
žanr: 1/drama, 2/komunalizam

Close Encounters Of The Third Kind 1/1977, 2-3-4/2009
žanr: 1/SF, 2/hortikultura, 3/pejsažna arhitektura, 4/prostorno planiranje

High Noon (Tačno u podne) 1/1952, 2/2009
žanr: 1/western, 2/eastern

The Park Is Mine (Park je moj) 1/1986, 2/2009
žanr: 1/akcija, 2/sramota

Kako je Hari Postao Drvo 1/2001, 2/2007, 3/2009
žanr: 1/drama, 2/zelenilo, 3/telekom

Soylent Green (Zeleno Sunce) 1/1973 , 2/2009
žanr: 1/SF, 2/žabokrečina

Three Sisters (Tri Sestre) 1/1970, 2/2009
žanr: 1/drama, 2/buvljak

Killdozer (Buldožer Ubica) 1/1974, 2/2009
žanr: 1/SF, 2/parkiranje u rikverc na malom prostoru

Ljubav i Moda 1/1960, 2/2009
žanr: 1/komedija, 2/ekoterorizam

Transformers 1/2004, 2/2009

žanr: 1/SF, 2/cirkus
...

Odmah po završetku ovih sledi još jedan nastavak starog hita, od koga se očekuje najveća zarada:

Der Golem 1920
žanr: artistički mistični triler/horor
The Return Of The Golem - He'll be back 2009.
A žanr, da nismo možda zaboravili da ga spomenemo - o čemu će se raditi u tom blokbasteru?
Pa, radnja je izmeštena iz Zemuna u Negotin, zbog povoljnijih cena, uslova snimanja i ostalih ambijentalnih elemenata delanja, a i tu nekako više priliči. Pa, šta se do kraja dešava?
Dezmonde, ostvariće se najcrnje slutnje.
***
E moj Đenka, ko te bio bio po ušima da prčkaš po toj skalameriji! Nećemo više nikada da se otarasimo ukusa lošeg izbora jelovnika u ustima, i zadaha trulih misli - u glavama.
A dela?
O njima ruke sve govore ...

14 comments:

Peščanik said...

Kakva tuga..

Nitogen said...

Album bi mogao da se zove The Twilight Zone.

Anonymous said...

Pa mogao bih da to iskoristim za neki od sledećih postova. Ili ćeš ti, da ne budem alav?
btw Ko god čita ovo, a ima nameru da večeras baci oko i na TV-masakr koji počinje u 21h, poznatiji pod imenom "Okrugli sto vlasti i opozicije negotinske", ukoliko može neka napravi i neke screenshotove pa da cela Planeta vidi te face. Narafski, i nezaobilazni youtube im garant ne gine.

Anonymous said...

Kako Vam je prošao okrugli sto? Ima li indicija o novim izborima, ili da se nešto novo smulja? Na okupu je cela ekipa ojačana i uvoznim kadrom. Koliko god mi bilo milo što metalurg više nije u Boru, toliko mi je žao što je za svoju novu destinaciju izabrao baš negotin, iskreno mogao je što se mene tiče da ide i u p...u lepu materinu, samo što dalje od Timočke krajine i da sa sobom povede i ostali ološ i iz sadašnje, a i bivših koalicija.

Anonymous said...

Ispravi molim te ono malo (n) na Negotinu u prethodnom komentaru. Nisam namerno mame mi, omaklo se malo slovo i baš mi zasmetalo. Pa volim ja i poštujem sve gradove u našoj Timočkoj krajini mnogo više od ovih štetočina s vlasti.

Anonymous said...

Okrugli sto je nazvan "Sučeljavanje". Desno sede desničari Maksimović, Gune i Gerovka, a levo sede levaci Ljubiša, Uruković i Vidanović. Pola sata krvljenja ex i preostalih radikala, emisija traje 2,5 umesto 2 sata. Maksimović kaže da je promenio od 2000. 5 partija ali da nije promenio koncepciju i opciju. Vidanović usred prepucavanja SRS-SNS dobije telefonsko pitanje zašto nije dao priključak na vodovod nekom debilu iz Prahova. Maksimović svima drži lekcije iz rečnika o pojmu "komisija" i takođe svima govori TI. Ljubiša Đorđević objavljuje blagovest: za mesec dana granični prelaz Kusjak preko HE Đerdap 2. Gune biva unakažen telefonski jer se lažno predstavlja kao član Nove Srbije. Gerovka ujeda sve redom a niko da pozove šintere, pa im posle kriv đavo jer ih je opet namagarčila time što se svi kače za Guneta i Maxima Ušatog ...
Za Rankića nije ništa sporno i laž je da je dobio stan, kao i da ne mora da bude socijalni slučaj pa da bi postao pomoćnik predsednika opštine Negotin. Bez odgovora na pitanje da li je to mogao da bude neko iz Negotina, i koji su uopšte dokazi o sposobnosti BR da bude na tom mestu.
Plus bezgraničan niz uvreda i totalno promašenih padeža u širokom otkosu.
Deki Grujić najavljuje čitav niz emisija "Sučeljavanje" ali ne bi da najavi sledeći sastav.
Nezvanično, za next time: NVO i GG. Ne znam samo "sproću" koga ...
Možda u studio bane Bane?

Anonymous said...

Znači i u Negotinu je postalo zanimljivo i vruće. Trebao si da se uključiš u program i postaviš pitanja, siguran sam da bi imao šta da kažeš.

Anonymous said...

Tu je zapravo manje bitno "šta" u odnosu na ono "kome" ...
Inače, najverovatnije iduće nedelje u emisiji "Čelom u čelo" gostuju: SPO, DSS, G17+, LDP, sivla i boškoničićevci - PŽZK.
Nema dobre emisije bez barem jednog pokreta, e .....
A kada smo već kod vrućine, čaršijom kolaju glasine o mogućem sporazumu Gerow-Newstyle, tj. PNTK-DS oko podele vlasti gde bi Uruk-Hai iz SPSa bio Ljubišin privezak - pardon, kvota. Po toj varijanti, može se pretpostaviti dalja sudbina Desničarskog Konceptualizma Metalurgije.
Dal' da vrati ključeve od stana odma' il' sad?
Zapravo, kažu da prvo Buljiša leti iz DS sredinom aprila, pa onda ide Kombinacija.
...
Šta mislite, da li ovde pomaže onaj usisivač za grinje ili paročistač?

Nitogen said...

Tokom sinocnje emisije bilo je vise nego ocigledno da postoje simpatije izmedju ljutih rivala.Auuuu,kakvu kontradiktornost napisah sad! Izgleda da je stigao signal odozgor,alu Krunska 69 da mora se ulezne u vlas`.Videcemo,videcemo,postaje sve zanimljivije.

Anonymous said...

Iskreno rečeno, meni bi bilo onda lakše - posle dužeg vremena bi mi targeti bili na jednom mestu, a ne ovako da moram da se osvrćem čas na jedne čas na druge.
Lepo ih poređaš pod konac, pa k'o Pancho Villa i Zapata, da ne trošiš municiju.
San snova: Koaliciona vlast DS+SPS+PNTK+SRS+wallachia
Opozicija ne postoji, vanparlamentarne stranke i nisu stranke, a one bande podivljalih grupa građana, to će sve da potrujemo zajedno s kučiki.
Šta bre narod? Koji su sad pa ti?!
Opet neka nova partija, da nije to sad ona 599-ta u kojoj Lupetalo još nije bio?

Anonymous said...

Samo se Vi zezajte, ali ako "mister 10%" izloži svoju koncepciju procentualne matematike, može lako da stvori koaliciju. Alo bre drugari, znate li Vi koliko je 10% na mnoooogggooooo miliona? Cifra uopšte nije za zanemarivanje.

Radmilo Kračunović said...

"Alo bre drugari, znate li Vi koliko je 10% na mnoooogggooooo miliona?"
Ja znam: pomenuti procenat iznosi mn0000ggg0000,0 miliona, samo treba onu gornju reč podeliti sa 10.

Anonymous said...

Pa ako je tako onda "mister 10%" mora da da 10% za reklamu na ovom blogu.

Radmilo Kračunović said...

eno ga ... trči



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...