Tuesday 1 September 2020

Nastavne krvne grupe


Sudeći po Uputstvu koje su prosledili obrazovnim ustanovama širom naše zemlje ponosne, gos'n ministar Solarijum Šarčević i ostali iz ekipe Vučića-Uveoka kao da su nastavne grupe pravili po krvnim grupama: može jedna (A), može druga (B), mogu obe kombinovano (AB) a može i nijedna (0); na sve to još treba dodati i mogućnost pohađanja nastave po +/- matrici - neposredno ili na daljinu, zavisno od nedelje (kao nekada vožnja automobila po par/nepar sistemu tablica, u vreme "stabilizacije" Milke Planinc).
Grupe se, osim osnovnih i srednjih škola, uvode i u predškolske ustanove.
Čudo jedno od tolike pameti.


A gde su krvne grupe, tu je i eugenika.
Sa njom, ruku pod ruku, ide sveprisutna kleronauka kao jedno od pomoćnih vaspitno-trovačkih sredstava vlasti.
I posle kažu da su blesavi oni koji tvrde da ova SPSNS banda već 30 i više godina ima inkubatore svojih kadrova i naslednika po krvnoj liniji. Po severnokorejsko-kazahtstanskoj matrici.
Neka istraživanja (šta ste pomislili, da nisu kineska?! sram vas bilo...) kažu da određene krvne grupe imaju afiniteta, odnosno da su nešto otpornije na koronavirus. Navodno, A grupa je najviše a 0 je najmanje podložna zarazi koronom. Do tog zaključka su došli ispitivanjima u Vuhanu i nekim drugim gradovima Kine. Mora da je tako, jer PRC-braća zaista znaju o koroni daleko više od bilo koga na ovoj planeti. Dobro, možda ne znaju baš sve, ali zato Vučić garantovano zna, pa ga zato svaki čas zivkaju i pitaju za savet.
Moguće da je "neko" savetovao i ove koji su ovako od danas organizovali nastavu, da to bude shodno krvnim grupama. Jer, najčešća krvna grupa treba da bude i najveća nastavna, pa ako korona i bije na takve nešto više - božemojočenaš, i to je za ljude.
Pardon - za našu decu.
Nema tu ni "o" od obrazovanja, jer je kradikalima do njega stalo taman i koliko do preventivne zdravstvene zaštite. Aktuelni prosvetni sistem u Srbiji se jedino bavi pomračivanjem umova ionako već sluđene nam dece. Time su duboko zagazili u saučesništvo u zločinu prema budućnosti ovog naroda.
Još jedan u nizu.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...