Friday 18 September 2020

Миладин страјкс бек


Kada je Kovačević Miladin onomad (2008), zajedno sa još dva bosanska bilmeza (pardon, studenta & košarkaša) po podu neke bostonske diskoteke prosipao mozak Štajnhauer Brajanu, prepodobni Jeremić Vuk (čitaj: građani Srbije) je razjarenoj Rajs Kondolizi i još razjarenijoj Klinton Hilari pljunuo cirka milijun rajhsdolara da olade i zažmure na to što je predmetni K. Miladin iz USA prošvercovan u Srbiju kao "diplomatska pošta". Pored gospodina Jeremić Vuka, u tu pizdariju su bili umešani i većagospoda Tadić Boris & Stefanović (tada) Borislav, sa pripadajućim im ambasadorom, konzulom i vicekonzulom Naše zemlje ponosne.
Frenolog Miladin je nekoliko dana pred kraj odrezane zatvorske kazne bio pušten na slobodu, jer ga je pomilovao kolega milioner Nikolić (Dragice) Tomislav.
Onda je 2016. manjegospodin Vučić Aleksandar (čitaj: građani Srbije, opet) krnuo dva milijuna rajhsdolara - jer, kad je Gazda bio škrt! - za kampanju Klinton Hilari. Opet, naravno. I zato što jer pametan, još naravnije.
U međuvremenu, K. Miladin se prešaltovao od bivše do sadašnje vlasti, a (Jeremić) Vuk ovih dana p(r)oziva Vučića (Aleksandra) na nacionalno jedinstvo vučjeg čopora u vlasti.
Konačno, danas (u jesen 2020) - K. Miladin iznova bije. Ponelo ga indijansko leto. Opet.
More, dajte bre tu Hilari ako boga znate! Pa propašće nam milioni rajhsdolara koje smo namenili Tramp Donaldu a ovaj nije hteo da ih lično uzme jer je sujeveran pa je rekao "daj to Melaniji, ona je alava na pare". Mali SIniša već je opredelio iz budžeta miliona tri rajhsdolara po šticovanom kursu, šteta da se baci.
I požurite sa isplatom, dok Đurić Marko ne postane ambasador & konzul u Americi.



Čak je i Koštunici jasno da je Priča o Miladinu samo još jedan od mamaca da se klenovi ne bi dosetili i previše pitali šta stoji iza onog prosipanja mozga i lomljenja ekstremiteta u novosadskoj kladionici, ko je tu koga lomio, zašto i zašto baš tako, kako je lomitelj pobegao iz Srbije, zašto su policiotski jaganjci par nedelja tihovali iako se sve vreme znalo za taj izliv bezumnog nasilja, kako je moguće da su u ovoj zemlji fejsbuk i tviter postali "to protect and serve" služba umesto onih koji za to primaju pare od svih građana Srbije...

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...