Tuesday 25 September 2018

Poraz i dokaz


"Mi smo doživeli poraz, prvu rundu je dobila Srbija propasti, plakanja, kuknjave, a ne Srbija koja pobeđuje. Da li ćemo imati novu šansu, plašim se da ne, ali borićemo se još snažnije i jače za narod na Kosovu i Metohiji. Sami smo sebe izbacili iz UN 2009. godine. 2012. godine smo sami doneli presudu protiv sebe. 2011. godine smo postavili granicu na Brnjaku između Srba i Srba. I danas što imamo ljude koji obmanjuju i lažu da ćemo to da vratimo.
Ako nećete da se sukobite sa onima koji direktno propagiraju silovanje, onda nemojte da budete u ovoj stranci. Ne sme naša stranka da postane ono što su oni i zato stranka mora imati borce koji će da se bore rečima, idejom, marljivošću, da se bore za svoje kolege, prijatelje i normalnu Srbiju. Srbija nije normalna ako neko silom hoće na vlast da dodje ili propagire silovanje. A Željko Veselinović je kreten.
Jedan deo stranke koju vodim, počinje da se ponaša kao oni pre njih, koji su opljačkali Srbiju. Jedan deo naše stranke, srećom manji deo, jer sam ponosan na stranku koju vodim i ima dobrih, odgovornih i poštenih ljudi, domaćina u svakom selu Srbije, ali ima jedan deo koji sve više podseća na ono što smo mogli da gledamo u funkcionerima Saveza za Srbiju, koji su opljačkali Srbiju. Kad god se neko pozove na mene ili zatraži nešto da je potrebno za predsednika stranke ili SNS, odmah ga oterajte u majčinu, poštovani građani."

Za sve ove, prethodno navedene tvrdnje je predsednik SNS - aaa, će da nećete vi meni da će da dobacujete strančarenje o državnom trošku, jokmore! - prisutnim članovima Glavnog obora predočio konačne & neoborive dokaze.
Od Kosova do majčine, kristalno jasne:


"Predlažem članovima Glavnog odbora da se sledeće godine održi vanredna skupština SNS i izabere novo rukovodstvo, kako bi SNS bila spremna da se novom energijom, snagom i poštenim ljudima krenu u pripreme parlamentarnih izbora 2020. godine, u maju ili septembru."

Dakle, rešio je da krene u kampanju sa novom snagom i energijom, plus poštenim ljudima. Konačno da barem jednom ne slaže, priznao je sa kakvima je do sada radio sve što je radio. Mada...
... nije da to nismo znali i bez njega.

***
prilog:
"Vučić nije imao nikakve šanse protiv samoga sebe. Naprosto je morao da bude poražen od nadmoćnog protivnika."

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...