Saturday, 18 March 2017

Koju je knjigu AV zaista vratio?


Kandidat Kim Jong Av nastavlja sa plagiranjem poznatih filmova u svojim spotovima: u prvom je to bio "Ima li pilota u avionu"; u drugom "Pab na kraju sveta" (kao i gomila reklama za pivo); u trećem bi da bude Perica iz "Varljivog leta '68", s tim da mu Jagodinku Simonović glumi cela Srbija, koju bi on da zdravo izmesi pa zapeče sve dok kora ne porumeni i pukne.
Najnoviji, četvrti AV spot je takođe maznut iz "Varljivog leta '68". Tu je opet Perica, koji bi opet da vrati knjigu u biblioteku, ali umesto mlade bibliotekarke koju glumi bodrum-žuta Neda sada imamo 35 godina "iskusniju" bibliotekarku koju zovu Nada Ajkula... ne, uopšte mu na umu nisu bile Neda Arnerić i Nada Macura. Jokmore. Ovoga puta nema uzimanja knjiga sa poslednje police i gvirenja pod suknju, zato što je Kandidat sve što ga je zanimalo video još pre 35 godina, pa se okrenuo nekim drugim policama i gvirenjima.
Šta li će biti tema sledećeg, petog spota? Možda scena kada Bobić-twins Pericu vežu za krevet, u nameri da ga anatomski... Neka to ipak ostane tajna do sledećeg puta, i ovo do sada je previše.
Da se vratimo na četvrti klip kandidata AV: sigurni ste da znate koju je knjigu stvarno vratio u biblioteku?
Dnevni Kurformer na današnjoj naslovnoj starni objavljuje:
"Razotkrivena mračna tajna: Koju (i čiju) knjigu Vučić stvarno vraća u poslednjem spotu!"


Čedomir Jovanović Zmaj
ĐURIĆI
i
VUČIĆI UVEOCI

Čini nam se da je za klip #5 ipak verovatniji sledeći scenario:
- Aleksandre, u ćošak.
- Nado, čekaj, a tri korne penal?!
- Nemoj vikati na mene, gospodine. Nije ti ovo Skupština, ovo je biblioteka.
- Ajkulo! (u sebi)

No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...