Tuesday, 9 February 2016

Dan bezbednosti


Drugi utorak u februaru, Međunarodni dan bezbednog interneta.
Danas.


Vuk je to "slavio" još pre desetak godina...


... i Frdjan Mivivojevif ...


... pa Crnogorci ...


... US kongresmeni ...


... konačno, i oni u Bosni.


Iskrine "formule" su zamenile stare telefone sa ručkom, posle su usledili pejdžeri, za njima mobilni telefoni a umesto svega toga, konačno, kompjuteri kao status uzvišenosti na lestvici društvenog uspeha i javnog kurčenja. Naravno, ništa od pobrojanog iz sopstvenog džepa jer onda nema ni statusne erekcije.
Narod je danas toliko navučen na fejs, tviter i ostale mentalne vibratore da je svaki drugi vid društvene kopulacije postao obesmišljen. Što neko napisa, "super je ovo muvanje na fejsu, od kada ga izmisliše mogu komotno opet da jedem beli luk" i slične sentence iz post-VHS porno ere (kada su se filmovi i snimali i gledali grupno).
Dok vi gubite vreme u sumanutim raspravama "istomišljenika koji se mnogo cene, ali...", ova stoka sa gornjih slika se oseća potpuno bezbedno i sigurno u svojim svakodnevnim seksualnim orgijama po vašim džepovima, glavama i guzicama. Pardon - stavovima, kako je to slikovito opisao inspektor Kalahan.
Seks je odavno izbačen iz normalnog života i zamenjen politikom. I ne samo seks. Pravo na ekskluzivno bavljenje politikom sebi je prigrabila kasta osionih veprova, a svima ostalima dopušteno je jedino da imaju društvenoumreženo dupe. Pardon, stav.
Nema frke, dragi moji friendovi & followeri (tj. nekadašnji ljudi), samo neka je bezbedno.
Prvenstveno po njih, veprove, a vama ako i šta preostane.
Tako mu to ide sa bezbednim seksom.
Pardon, internetom.

appendix 10.02.2016.Taman pomisliš kako je (makar privremeno) gotovo, pojavi se mesje Andertejker, šampion slepog kucanja na ugašenom laptopu. Jbg, desert uvek ide na kraju - šlag na tortu, trešnja na kolač, teraco na imitaciju porodične sa ivičnjakom.

No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...