Friday, 1 February 2013

DSNS


19.03.2012. Tanjug
DS: SNS nema ideje za budućnost


DS smatra da SNS i njen lider Tomislav Nikolić izjavama pokazuju neznanje i nerazumevanje ekonomije i neistinama žele da prikriju nedostatak ideje za budućnost.

31.01.2013. b92
"Neizborni" plakati SNS po Zemunu


Dok demokrate rešavaju svoja stranačka pitanja, naprednjaci uveliko lepe plakate. U SNS tvrde da samo pružaju podršku lideru stranke u borbi protiv korupcije.


31.01.2013. BETA
DS: Petrović i još troje isključeni


Izvršni odbor DS isključio je iz stranke Dušana Petrovića i još tri člana iz Despotovca, dok je odlučivanje o Vuku Jeremiću odloženo.

25. Narbeleth 3018. Third Age of the Sun on Arda
Boromir: One does not simply walk into Mordor


Its black gates are guarded by more than just orcs. There is evil there that does not sleep. The great eye is ever watchful.


31.01.2013. b92
Mirković: Daću ostavku Mrkonjiću


Saša Mirković, funkcioner SNS, najavio ostavku na mesto u ministarstvu saobraćaja. Prethodno s obezbeđenjem pokušao da uđe na sednicu zaječarske skupštine.

19.01.2013. Negotin
Zdravko Stanković: Najnoviji u nizu poverenika negotinskih demokrata


Rođen je 4. decembra 1980. godine u Beogradu. Po zanimanju je diplomirani menadžer. Suvlasnik je privatnog preduzeća. Član je Upravnog odbora Direkcije za izgradnju grada Beograda. Predsednik je Opštinskog odbora Demokratske stranke Zemun. Govori engleski jezik.


Da li će biti izbora u 2013.godini?

Kalanović: Priče o izborima preterane.
TANJUG: Nikolić prevazišao očekivanja.
Kurir: Đilas zadužio beograđane milijardu evra.
Orlović: Izbori odgovaraju SNS.
DS: Vladajuća koalicija se raspada do kraja godine.
Ružić: Zloupotrebljena Dačićeva dobrota.
Predstavnik gradonačelnika Novog Sada na Twitteru: Idemo na izbore, dosta je SPS-ovog čuvanja kriminalaca!
Analitičari: Isključenje Petrovića očekivano, DS podvlači crtu.
Živković: Možemo u koaliciju i sa SPS, ako se otarase kadrova devedesetih.
Ljajić: Bošnjaci nisu građani drugog reda.
Ugljanin: Jesu.
Ljajić: Bolje vanredni izbori nego agonija.
Haradinaj: Ne odustajem od mesta premijera.
Jeremić: Razmotriću zahtev stranke.
RTS: Državni funkcioneri se sastajali sa pripadnicima Šarićevog narko-klana.
Slučaj "Ivica Bezgačić" dokaz estradizacije politike.
Estradni menadžer Mirković, najavio ostavku u Mrkonjićevom ministarstvu ali i kandidaturu za gradonačelnika Zaječara. Da oduva Ničića, koji je zadužio zaječarce milionima evra.
Naprednjacima u Kladovu, Negotinu i Zaječaru iz Otadžbinske Vrhovne Komande preporučeno, ne samo da ne smeju da se slikaju sa socijalistima ili liče na njih - već ni da mirišu kao oni.
Konačno, posle pet godina totalne raspuštenosti, u negotinskoj DS unutarstranački izbori - najverovatnije za dva meseca.
Dinkić promukao.
Gospodine...

Ne čudite se naprednjačkom pozajmljivanju tuđih parola i slogana za plakate, nije im to prvi put. Vučić je u svom prvom pokušaju trke za gradonačelnika Beograda, 2008. godine, imao srebrno-narandžaste plakate dizajnirane baš kao stara zastava GSS (do 1996.), ona srebrna sa narandžastim zvonom. Toma Nikolić se u trci za predsednika Srbije tada povremeno ponašao kao da je kandidat za predsednika GSS, mada nije uspeo da izdrži do kraja, pa je morao sa Vučićem i Koštunicom da napravi potonji cirkus sa bakljadom u centru Beograda. Na čuvenom stiroporskom mitingu u februaru 2011. godine, naprednjaci su nosili transparente (čak i na engleskom), na kojima su bile standardne DOS-ovske parole u stilu "Odlazi!" i "Vreme je za promene". Eto, nastavljaju sa tom praksom pozajmljivanja. Mada, kada se uzme u obzir kako se Tadić proveo na poslednjim izborima... Ko zna, možda je Vučić opet pronašao gubitničku varijantu?
Nego, da pitamo mi Dula od Klizališta šta on misli, da li će ove godine biti nekih izbora?


Paaaaaaaaaaaaaa... biće, biće.
Baro, jebomater.

1 comment:

Lale said...

Ove godine će biti vanrednih izbora, samo ne još. Ali ne i duže od datuma godine dana ove vlade.
Prvo će još neko vreme da obilaze oko Dačića bockajući njegove podrepke, podsećajući povremeno na koferčiće, satove, pijanke, pevaljke i "vrlo nezgodne fotografije". Pustiće Dačića niz vodu kada konačni kraj boja na Kosovu bude očigledan i neumitan.
Takođe će gaziti Ničića u Zaječaru, Spaskovskog u Boru, Verka u Kragujevcu - pre nego što udare direktno na Dinkića.
Kupovaće penzose obećanjima i "brigom" za omladinu PUPS-a.
Plašiće nacionalne manjine Dačićevim žandarima, Obrazima, Dverima i drugim vaškama, da im "objasne" kako ima i gorih od plastificiranih radikala. Kao appendix toj taktici, možda popije teške "anonimne" batine (sa potpisom) neko od dežurnih NVO izdajnika iz većinskog nacionalnog korpusa. Kad "naši" biju "svoje", šta li će tek "(pre)ostalima" da rade...
Sada su se prividno smirili sa napadima na Đilasa, ali milioni evra dugova povremeno vrcnu na njegov (ili npr. Ničićev) račun; trenutno nemaju potrebe da čačkaju DS jer su oni u totalnom haosu - priča se da Petrovićevi (i Tadićevi) ljudi riju pa cepaju po odborima širom Srbije protiv Đilasa. Ubeđen sam da to donekle jeste istina kao i da dežurne naprednjačke abronoše žestoko dopumpavaju taj balon.
Uopšte nije slučajno to što LDP opet vodi intenzivne pregovore o ponovnom braku sa LSV, jer "nije Čankovih sto hiljada glasova za bacanje"...
Naročito je gadna velika mogućnost formiranja nove vlade SNS+DSS. Podjednako kao i sa bilo kojom partijom koja je tu negde oko 5,01% glasova - SNS radi na tome da svi skliznu na tu kvotu. Doduše, neki i sami sebi to rade, ljute se na selo al' baš i ne bi da odseku "krivca"... još.
Kakav trip.
Najgore je što građani nemaju nikakvu alternativu ovom ludilu.
Osim, možda, "srpskog proleća", koje je u ovakvom društvu, zatrovanom od osnovne škole - skoro nemoguće.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...