Monday, 26 November 2012

A u ponedeljak - magla


BREAKING NEWS! BREAKING NEWS!! BREAKING NEWS!!!


Ponedeljak, 26.11.2012. godine
TV 2PTC/b92


U Skupštini Srbije je danas, tokom ekspozea Mlađana Dinkića na temu "Kako sam sprečio cepanje DS laganjem o akcijama od 1000 evra", u njegovom zaleđu uočen poznati amerikanski glumac Mickey Rourke prerušen u Cher. Ova holivudska vedeta je inkognito ušla u parlament u želji da se (još uvek) sopstvenim očima uveri kako ima grđih likova od njega. Kako 2PTC/b92 saznaje, ovaj prekookeanski glumac voluntaristički radi za švedsku Nacionalnu agenciju za energetsku efikasnost koja, usled nedovoljnih količina sopstvenog smeća, vrši otkup i uvoz otpada iz stranskih zemalja. Agent Rourke je poslat na tajnu misiju u Skupštinu Srbije, shodno informaciji da se tu nalaze enormne količine neiskorišćenih naslaga plastike, kao i ostalih podvrsta đubreta.
Istraživanje nalazišta je u toku, što se da videti na priloženom snimku.
Intervencija redakcije:

U međuvremenu, tokom narednih vekova, došlo je do više prekida emitovanja programa usled nekoliko nuklearnih katastrofa, Ledenog doba i Smaka sveta, te izbora koji su bili sve ređe održavani u Srbiji jer je izgubljen njihov smisao po pitanju uticaja na imenovanje i smenu direktora Javne kuće informisanja. Plus, Darvinovo učenje o evoluciji je u školama apsolutno zabranjeno, pod pretnjom eventualnim počiniocima da će biti terminalno zasićeni GMO hranom i hemtrejlsima - direkt u venu.


Ponedeljak, 26.11.3010. godine
Moloch HOLO4DTVPosle mukotrpnog hiljadugodišnjeg istraživanja, na lokalitetu Žuta Piramida u Krunskoj Dolini (parcela 69), otkrivene su savršeno očuvane lubanje Dragoljuba Mićunovića (1), Borisa Tadića (2) i Dragana Đilasa (3). Na taj način je konačno potvrđena drevna naučna teza o postojanju mitske rase žutih Pekmena koji su nekada naseljavali sociopatološku nišu na pomenutoj lokaciji. Kao mecena istraživanja, svih ovih vekova, epitet najzaslužnijeg za ovo vanvremensko i vanprostorno otkriće poneo je moloh-poglavar Jovan Krkobabić I, slavljenhvaljenvavjekbio!
Neka mu je drevna slava i večno hvala za sve što je učinio za naš narod Duhova, još od postanka Sveta&Veka.ШШШШШШШШШШШШШШШ


No comments:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...